'Topmodel'-dommer afslører bryllupsdetaljer

Smukke Cecilie Lassen er ved at planlægge de sidste detaljer til det kommende bryllup.

Af Emilie Holm Egebro - 15. august 2016 kl. 12:55

Inden længe ringer bryllupsklokkerne for den tidligere ‘Topmodel’-dommer Cecilie Lassen og hendes forlovede Silas Bjerregaard, forsanger i Turboweekend. Og der er meget, som skal planlægges inden den store dag.
LÆS OGSÅ: Mandlig ‘Topmodel’-deltager afslører: Jeg vil være en kvinde
– Vi er i gang med at få de sidste ting til at spille med brylluppet. I grove træk er det hele på plads, men der er selvfølgelig altid lidt, som mangler at blive ordnet. For eksempel har jeg de sidste fittings med mine bryllupskjoler nu her med designer Mark Tan. Jeg har to, som jeg skal skifte med i løbet af dagen, da den ene er lidt mere praktisk end den anden, sagde Cecilie, da Realityportalen.dk mødte hende til Mark Tans modeshow. Hun tilføjede:
– Vi er samtidig også i gang med at sætte vores hus i stand på Amager. Det blev gjort sidste gang i 90’erne, så der skulle jo gøres noget. Ikke at det var i dårlig stand, men det er mere smagsmæssige ændringer, altså sådan noget med at åbne et køkken, som skulle ordnes. Så der er nok at se til.
Karrieremæssigt er Cecilie meget hemmelighedsfuld, men afslører, at vi snart kan se frem spændende nyheder.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder forlader gymnasiet for anden gang
LÆS OGSÅ: :AFSLØRING: Her er de nye ‘Topmodel’-deltagere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser