Tommy fra 'Mænd på barsel': Det er altid mig der putter

Det har været en positiv oplevelse at deltage i programmet.

Af Katrina Nygaard - 15. november 2016 kl. 7:25

Tommy Jacobsen, 31, og  kæresten Ditte, 26, lever et helt almindeligt familieliv, hvor Tommy kører lastbil på tolvte år, og Ditte endnu er på barsel med deres første barn.

LÆS OGSÅ: Scott fra ‘Mænd på barsel’: Sådan er forholdet til sønnen i dag

Men de adskiller sig fra de fleste andre familier, fordi de netop nu er aktuelle i Kanal 4-programmet ‘Mænd på barsel’.

– Jeg synes egentlig ikke, at det har været hårdt at være på barsel, men vi har også et ekstremt nemt barn. Jeg troede dog, at jeg kunne slappe af, og at jeg ville få lavet en hel masse på huset. Men jeg har slet ikke fået lavet noget, smiler Tommy og pointerer, at parrets ti måneder gamle charmetrold dog ikke altid har været lige let. På grund af en fødsel 5,5 uge før tid fik Mille en lidt svær start på livet.

– Fordi hun var så lille, skulle hun have sondemad og ligge alene til overvågning. Det var rigtig hårdt ikke at have mit barn ved mig, når jeg lige havde født, og så var jeg heller ikke mentalt klar på grund af den tidlige fødsel, mindes Ditte om den første svære tid, der resulterede i hele 16 dages indlæggelse. Derfor var det virkelig en stor hjælp for den nybagte mor, at Tommy var en del af Kanal 4-programmet og dermed var hjemme på barsel.

– Det har helt bestemt givet os et tættere forhold at gå hjemme på barsel sammen. Og det har også givet mig et tættere forhold til Mille, og selvom jeg ikke er på barsel mere, så er det altid mig, der putter hende, fortæller Tommy.

HOT NEWS: ‘Mænd på barsel’-Nikolai er blevet far igen

Parret, der altid har drømt om at få børn, er da også sikker på, at de skal have flere.

– Vi vil rigtig gerne have flere børn, men der skal helst lige være nogle år imellem dem, slutter parret enstemmigt af.

Se ‘Mænd på barsel’ på Kanal 4 hver mandag kl. 20.00.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.