Tøftings seje march: Gik 167 kilometer

Smerterne i fødderne var ulidelige, men viljen var større hos Stig Tøfting.

Af Nikolaj Vraa - 10. april 2021 kl. 13:58

De gode kolleger fra TV3 Sporten, Camilla Martin og John Pagh, gik med på den sidste etape af ‘Stigminoen 2.0’, der efter et tabt væddemål sendte Stig Tøfting ud på en 167 kilometer lang gåtur fra Viby ved Aarhus til grænsen i Kruså. 10 kilometer fra mål mødte trekløveret Villads og hans hund, der er opkaldt efter landsholdsspilleren Pione Sisto, og de gik med resten af vejen.

Egentlig skulle den 51-årige landsholdslegende være gået til Flensborg for at møde Mirco Reimer-Elster fra TV2 News, men på grund af nedlukningen var det ikke muligt. De to havde væddet om, hvem der ville vinde amerikanske præsidentvalg og taberen skulle gå til den andens by. Tøfting havde peget på Trump, mens Reimer-Elster korrekt pegede på Biden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Stig Tøfting samledes 773.741 kroner ind på sin march. Her ses han med Mirco Reimer-Elster fra TV2 News, direktør for Børnecancerfonden, Marianne Benzon, og KidsAids sekretariatchef, Henrik Lundtorff (Foto: Ernst van Norde/KidsAid Danmark)

På den uforglemmelige tur ned gennem Danmark samlede Stig Tøfting ind til fordel for Børnecancerfonden og KidsAid.

– Jeg er glad over at være kommet i mål. Det har været en hård omgang. Men når jeg står her og kan give så mange penge videre til KidsAid og Børnecancerfonden, så har det i den grad været det hele værd. En stor tak til alle, der har bidraget, sagde Stig til Ekstra Bladet, da han overrakte checken på 773.741 kroner til de to velgørende organisationer.

I Kolding mødte Stig femårige Johan fra Egtved. Johan er uhelbredeligt syg med en smertefuld tumor i venstre side af ansigtet fra hagen op til hjernen. Hans forældre ville gerne være med til at sætte fokus på Børnecancerfonden og KidsAid (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: UHH: Christopher afslører ny scoring

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

Læs mere om