Tobias fra 'Bagedysten' afslører mere tv

Vinderen fra ‘Den store bagedyst’ er snart klar med mere tv, hvor der er både rejser og bagning på programmet.

Af Jonas Sand - 17. august 2015 kl. 13:25

Tobias Hamann-Pedersen vandt den seneste sæson af ‘Den store bagedyst’. Her var han så populær en karakter, at han efterfølgende fik sit eget tv-program, hvor han rejste Europa tyndt og prøvede lokale bageopskrifter.
Til næste år skal den kageglade danskerigen på kageeventyr. Denne skal holder han sig dog ikke inden for de europæiske landegrænser.
– Jeg skal på flere kageeventyr. Denne gang skal jeg bare uden for Europa, så det bliver super spændende. Det glæder jeg mig til, fortæller Tobias til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Tobias på bageeventyr i Europas afkroge
Klar med ændringer
Selv om det nye program reelt set er en efterfølger til ‘Den store bagedyst’-vinderens første program, så bliver denne omgang ikke helt identisk med den anden.
– Der er blevet lavet nogle ændringer i denne sæson, som er ret fede, afslører Tobias, der dog ikke vil ud med, hvilke ændringer der er tale om – og dog.
– Det bliver mere genkendeligt for danskerne. Det kommer til at blive lidt mere med Danmark, selv om det jo egentligt også er et rejseprogram.
LÆS OGSÅ: Så er de på plads: Her er X Factor-dommerne
Gider ikke reality
Hvis du er en af de personer, der er fan af bageglade Tobias og godt kunne tænke dig at se ham i mange andre programmer, så kan du godt tro om igen. Det er nemlig slet ikke noget, som Tobias har i tankerne.
– Jeg ser aldrig reality. Det gider jeg ikke, og jeg gider heller ikke være med i et tv-program, bare fordi jeg har et bestemt navn eller er en bestemt person. Jeg skal have noget på hjertet for at lave mere tv.
Sæson 2 af ‘Tobias på kageeventyr’ kommer på DR1 til februar næste år.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 og 5 afslører: Det skal du se til efteråret
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.