Tobias er tilbage på 'Paradise': Jeg var bange

Det var både en spændt og nervøs Tobias, der kunne tjekke ind på ‘Paradise Hotel’ igen.

Af Anna Løwe - 12. marts 2020 kl. 20:00

Seerne fik sig noget af en overraskelse, da endnu en gammel gæst tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ i dagens afsnit. Hvordan de resterende gæster reagerer, har vi stadig til gode at opleve, når ‘Paradise’ er tilbage igen i næste uge, men Tobias har allerede løftet sløret for, hvordan han fik at vide, at han skulle tjekke ind igen:
– Jeg havde lige ramt lufthavnen i København, da produktionen ringede og sagde, at jeg havde 7 timer i København og skulle flyve 32 timer tilbage til Mexico igen, fortæller Tobias Realityportalen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fare på ‘Paradise’: Hvem klarer den, og hvem gør ikke?
– Det var den vildeste fornemmelse! Jeg havde slet ikke forestillet mig det. Det var som at genleve den første gang, jeg fik at vide, at jeg skulle være med. Ingen fortalte mig, hvorfor jeg skulle tilbage, blot, at jeg skulle tilbage med det samme.
– Jeg var vildt bange for, at de andre gæster ville opdage mig. De sad og spiste aftensmad lige ovenover mig, da jeg tjekkede ind igen.
LÆS OGSÅ: Corona-pandemi forhindrer showet: ‘X Factor’ er aflyst

Gensynet med Sarah

Den skarpe seer husker nok, at Tobias og Sarah ikke skiltes på god fod, da Tobias forlod ‘Paradise Hotel’, og det havde Tobias da heller ikke selv glemt:
– Jeg blev enormt glad, da jeg så Sarahs billede! Jeg glædede mig allermest til at se hende igen – og håbede selvfølgelig, at hun stadig var der. Jeg blev til gengæld enormt ked af, at min bedste vens (Türker, red.) billede var væk!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe syg af depression: Derfor siger jeg det højt
– Til gengæld håbede jeg ikke, Oliver eller Jonas ville være der endnu.
Sidstnævnte ønske ved vi, at Tobias ikke får opfyldt, så hvad hans tilbagekomst betyder for grupperne, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso melder ud: Ligeglad med de andre
LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’