To børnebørn at forkæle: Linse har taget "mormor"-ferie - Her & Nu

To børnebørn at forkæle: Linse har taget “mormor”-ferie

I disse dage tør Linse ikke forlade Bryggen. Geggo kan gå i fødsel hvert øjeblik, og så skal hun være klar til at passe Alba.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. august 2020 kl. 20:55

Det er en heldig, lille pige, der snart kommer til verden i ‘Bryggen’-familien, for der venter en hel del kærlighed og forkælelse. Ikke mindst fra mormor, Linse, der har svært ved at tænke på andet, nu hvor det er så tæt på, at hun bliver mormor til to.

– Det bliver jo dobbelt-op dejligt. Det bliver lige så dejligt, som det var med Alba. Jeg glæder mig så meget, at jeg ikke kan beskrive det. Jeg glæder mig til at møde hende, glæder mig til at lære hende at kende og til at se, hvilken storesøster Alba bliver, fortæller en begejstret Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er imponeret over, hvordan Alba forholder sig til, at graviditeten lige for tiden fylder det hele.

– Vi snakker jo ikke om andet end den baby, og hun er stadig ikke træt af det. Hun snakker med hver gang og glæder sig bare til, at lillesøster ankommer. Alba er sådan en god, lille sjæl. Nogle gange synes jeg, hun er en gammel dame i en lillepige-krop. Hun er simpelthen så kærlig og så sød. Alba er den sprødeste, jeg kender, lyder det fra Linse.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Linse har været helt forgabt i Alba siden første færd (Foto: Janus Nielsen)

Moster Niller og Linses plan

De sidste par måneder har Linse knoklet med sin webshop, Cheapshit. Det har krævet meget tid og energi fra hende, fordi det jo er en helt ny forretning. Men nu har hun taget “mormor-ferie”.

– Så nu bruger jeg tid med Alba igen. Jeg har tænkt mig at stjæle hende her en af dagene, så hun kan overnatte hos mig, siger Linse.

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program

Hun er meget stolt af, at hun skal passe Alba, mens Geggo føder. Og hun er ikke den eneste, der går i venteposition, for Moster Niller skal være klar til at komme og passe Torben, så Linse kan suse over til Geggo og Cengiz, så snart de ringer. Derfor har Linse og Niller besluttet, at de ikke længere kører ud på lageret for at arbejde, som de ellers har gjort til nu.

– Jeg holder mig til Bryggen, for hun kan jo føde, hvornår det skulle være. Når Geggo skal føde, så er det jo nu og her. Så kan jeg jo ikke tage 45 minutter om at komme hjem.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

Linse forventer, at fødslen kommer til at gå forholdsvist stærk, og at Geggo og Cengiz bliver sendt hurtigt hjem, da Geggo jo er andengangsfødende.

– Geggo er en “superføder”, siger hun.

Imens venter Linse og Alba hjemme i lejligheden på Amager og bliver så de første til at se lillesøster og barnebarn.

LÆS OGSÅ: Kendt fra reality: Genkender du samba-Ida fra ‘Den vildeste danser’?