To blå øjne: Türker i hård træning til ‘Stjerne Boksning’

Türker er gået all in på boksetræningen, og det har foreløbig kostet to blå øjne.

Af Rikke Lynge - 6. oktober 2020 kl. 07:27

Türker Alici fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson’ er lige nu ved at træne op til ‘Stjerne Boksning’, hvor han skal kæmpe mod YouTuberen Ahmarni. Under de seneste træninger, har Türker ikke bare fået et, men hele to blå øjne.

– Venstre øje har jeg fået af Mathias Lynge, og højre øje har ‘ManMachine’ (Jonas Korsgaard fra ‘Love island’ red.) givet mig. Det var noget af en omgang, men det var fedt, fortæller Türker til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

På Türkers Instagram-profil ligger han jævnligt billeder ud, hvor man kan se ham træne til den store kamp, der efter sigende skal afholdes i februar 2021, og han fik da også selv delt lidt slag ud i træningslokalet til ‘Stjerne Boksning’.

– Jeg tror også, at jeg fik uddelt lidt tæsk herfra, men overordnet set, så var det første gang, at jeg kom ind og spare rigtig med andre på mit niveau, så det ikke bare er med min træner, fortæller Türker fortsat.

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

Corona satte en stopper for ‘Stjerne Boksing’ i 2020, og ligesom meget andet er udskudt og aflyst, så er Türker også nervøs for, at ‘Stjerne Boksning’ igen bliver påvirket.

– Jeg er er nervøs for, at det bliver aflyst, for vi ved ikke, hvad der sker, og vi bruger meget energi og tid på det, så det er træls ikke at vide med 100% garanti, at det bliver afholdt. Men der er lang tid til februar, så jeg tror, at hele landet er bedre forberedt til den tid, hvis der sker nogle ting, så jeg er positiv, fortæller Türker.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: YouTube-stjerner stjal specielt minde fra ‘Fangerne på fortet’

Se billederne herunder, hvor Türker er blå omkring begge øjne.

Et slag på venstre øje fra Mathias Lynge (Foto: Anthon Unger)

Et slag på højre øje fra Jonas Korsgaard (Foto: Anthon Unger)

Læs mere om