Titlen som alenemor skræmmer Stine Kronborg - Her & Nu

Titlen som alenemor skræmmer Stine Kronborg

Der er måske ikke meget, der skræmmer Stine Kronborg, men noget er der alligevel.

Af Ritzau - 27. november 2016 kl. 16:55

Glansbilledet af den perfekte familie består i manges øjne af mor, far og børn. Her hjælper faren sin hustru med at skifte bleer, mens de deles om at være den, der står op om natten for at trøste et ulykkeligt barn.
Det billede har den tidligere tv-værtinde Stine Kronborg også oplevet at få serveret, når hun har åbnet bøger omkring fødselsforberedelse eller børneopdragelse. Stine Kronborg er nemlig højgravid, men når hendes søn er født, får hun titlen som alenemor.
– Det skræmmer mig helt vildt, men jeg kan ikke gøre noget ved det, afslører hun om tankerne ved at skulle have sin søn alene.
LÆS OGSÅ: Højgravide Stine Kronborg træner med bodybuilderlegende
LÆS OGSÅ: Nu træner Stine Kronborg for to
Ikke planlagt
Hun har tidligere udtalt, at graviditeten ikke var planlagt, og hun har samtidig ikke fortalt, hvem der er far til barnet. Det ønsker hun at holde privat.
– Det er selvfølgelig virkelig hårdt at være til fødselsforberedelse, når alle sidder der i par, og alle bøgerne handler jo om, at det er godt at være to, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg til ekstra scanning. Er alt okay?
Alligevel har hun et blink i øjet, når hun nævner en af fordelene ved at blive alenemor. Så er hun nemlig den eneste forælder til at bestemme, hvordan tingene skal gøres.
– Det bliver hårdt, men jeg er altid klar på at tage en udfordring, siger den vordende mor.
Stine Kronborg er kendt som både danser, tv-vært, reality-deltager og er uddannet personligt træner. Hun har termin den 13. december og vil gerne holde sin søns fremtidige navn for sig selv indtil videre. Hun røber dog, at det skal kunne udtales på engelsk.
LÆS OGSÅ: Gravide Stine Kronborg afslører kønnet: Jeg venter en . . .
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.