Titania afslører: Jeg havde det ikke godt på ‘Paradise’

Titania er slet ikke tilfreds med hverken de andre deltagere eller produktionen.

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2022 kl. 20:00

Dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ bød på krystalpartnerceremoni, hvor Titania fik til opgave at give en giftig krystal til en af de personer, der havde en stol. Hun gav sin lilla giftige krystal til Gustav, men ingen endte med at stille sig ved ham, og det blev altså et farvel til Titania.

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke

Men selvom hun ærgrer dig over at ryge ud, så fortæller hun, at hun også havde det fint med det, fordi hun ikke havde det godt på hotellet.

– Det var ikke særlig sjovt at være der mere, når man er blevet bagtalt på den måde og gjort til syndebuk for noget, der slet ikke har fundet sted. Det var åbenbart meget nemt for alle at tro på alt dårligt, der blev sagt om mig. På det tidspunkt, hvor jeg røg ud, stolede jeg ikke på nogen længere, og jeg var egentlig skuffet over flere, men i sidste ende var det mit eget valg i min mission, der fik mig ud af ‘Paradise’. Så på trods af den fælles indsats for at få mig ud, så bebrejdede jeg primært mig selv, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper er blevet single

– Jeg havde det ikke godt til sidst, fordi jeg følte, at alle så mig som “giftig”. Ingen ville snakke med mig. Ingen ville være sammen med mig, og når jeg mister min partner, og de falsk synes det er synd og vil kramme og så videre, så gider jeg sgu ikke være med mere. Det er for meget.

SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

Hun understreger, at hun ikke har løjet overfor nogen af dem, der påstod, at hun gik og løj om alt muligt hele tiden, så hun forstår ikke, hvorfor folk troede, at hende og Sejr ville gå bag nogens ryg. Titania undrer sig desuden over, at det kun var hende, der blev frosset ude, hvis folk troede, at det var dem begge, der ville gå bagom ryggen på de andre.

– Der syntes jeg, jeg blev gjort til syndebukken. Men tyv tror jo, hver mand stjæler, og det samme gælder åbenbart for løgnere.

LÆS OGSÅ: Familien Beha Erichsen tilbage i nyt program: På udebane

Får det fysisk dårligt

Efter optagelserne snakker Titania igen med flere af de andre deltagere, selvom det ikke er alle, hun har kontakt til, det skyldes dog ikke spillet i selve Mexico, men er på grund af folks opførsel her hjemme, forklarer hun uden at uddybe yderligere.

Til gengæld ser hun ikke programmet, når det ruller over skærmen, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard fortsætter på tv

–  Jeg får det fysisk dårligt over at sidde og se på det, men det kommer også af den måde, de har valgt at avle på mig som the bad guy fra produktionens side. Det synes jeg er lige så unfair, fastslår Titania.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra TV3 i forhold til fremstillingen af Titania.

Læs mere om