Der er én ting, Kia ikke fortæller Walid - Her & Nu

Der er én ting, Kia ikke fortæller Walid

Selvom Kia og Walid bliver forældre lige om lidt, er der én ting, den kommende far ikke ved noget om.

Af Lise Nygaard - 22. maj 2017 kl. 12:04

Det var en lykkelig Kia ‘Sugar’ Sødergreen , der i februar offentliggjorde, at hende og kæresten Walid ‘Knaldperlen’ Bechara ventede sig. Nu er der kun tre måneder til, at den lille sukkerknald melder sin ankomst. Men der er stadig én ting, Kia holder hemmeligt overfor den kommende far.
– Jeg har købt meget mere, end Walle lige ved, så vi har allerede det hele. Vi har bukser, vi har trøjer og de sødeste små skjorter og butterflies. Jeg har slet ikke kunne stå for det hele, men sådan tror jeg altid, det er med den første, fortæller Kia til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Er ‘Kongerne’-Kia blevet pornostjerne?
Hvor Kia gemmer de mange indkøb, kan man undre sig over, da der ikke er mange gode gemmesteder i det lille københavner-hjem:
– Det var en treværelseslejlighed, som vi lavede til en toværelses for at få køkken-alrum. Så lige nu savner jeg godt nok det ekstra værelse, men vi har heldigvis et stort soveværelse, hvor han kan sove, fortæller den kommende mor.
LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen
Men med en far, der er kendt som ‘Knaldperlen’, går det ikke med sønnike i soveværelset alt for længe, og de to ‘Konger’ regner da også med at rykke videre på et tidspunkt.
– Det handler jo meget om økonomi, så vi skal lige have råd til at flytte i noget større. Så længe det kan lade sig gøre, kan han lige så godt sove i vores værelse, så vi kan spare den ekstra husleje, fortæller Walid
Parret ønsker stadig at holde navnet på deres kommende søn hemmeligt.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia viser maven frem: Det er ikke gået helt op for os endnu
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er færdiguddannet: Walid er vild med det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.