Tine ude af ‘Robinson’: Jeg var psykisk pillet ned

Tine blev den første til at forlade den smukke ø.

Af Rikke Lynge - 6. september 2021 kl. 21:06

38-årige Tine blev i aftes den første til at forlade Den Dominikanske Republik og ‘Robinson Ekspeditionen’. Selvom hun ikke nåede at opleve det eventyr, som hun havde håbet på, så fortryder hun intet.

– Jeg fik vist mine børn, at jeg også kan træde tilbage og give plads til andre mennesker, men det kan godt være, at jeg ikke fik vist, at jeg tør springe ud i alle mulige dyster, fordi jeg ikke fik så mange, men jeg fik vist dem, at jeg er et omsorgsfuldt menneske. Jeg står ved, hvem jeg er, og jeg går ikke mod mine egne værdier for at skabe vejen frem, fortæller Tine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører kriminel baggrund

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Türker om spontan abort: Det har ændret vores forhold

Ifølge Tine fik hun slet ikke lov til at få plads, og hun blev sat i bås med det samme.

– Jeg landede på et hold, hvor det ikke var muligt og få plads, så jeg mærkede efter i mig selv og kunne lynhurtigt mærke, at jeg havde brug for tid, hvis jeg skulle åbne mig, og så håbede jeg jo bare på at oddset gik min vej, og at jeg fik denne her tid til at lære folk at kende rigtigt, forklarer Tine og fortæller om, hvad der var hårdest ved opholdet:

– Det hårdeste ved at være med var, at jeg blev sat i bås fra starten af, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var mig de gik efter, fordi de så mig som den svageste. Det med, at vi ikke alle sammen er lige, det har jeg generelt et problem med, forklarer Tine.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

Tine i ‘Robinson 2021’ (Foto: Viaplay/TV3)

Tine valgte dog ikke at melde sig til dødskamp for at vise de andre, at hun ikke var svag.

– Det gjorde jeg ikke, fordi jeg var psykisk pillet ned på det tidspunkt. Jeg vidste ikke, at Lisa ville melde sig. Prince havde sagt, at han ville melde sig, og at han gerne ville vise, at han er en stor dreng, som står op for gruppen, så jeg havde regnet med, at han tog den, fortæller Tine, der godt var klar over, at hun skulle forlade holdet, da de tabte sidste duel og skulle i øråd.

LÆS OGSÅ: Bendtner viser kæresten frem: Scorer svensk model

– Jeg havde taget afsked med Lisa og Prince inden, og jeg var afklaret med, at jeg skulle hjem, fortæller Tine, der ikke så en mulighed i at gå mod sine venner.

– Jeg kunne aldrig finde på at gå imod Prince og Lisa, som var mine største støtter ude på øen, og jeg vidste godt, at det stod mellem ham (Prince red.) og jeg. Havde jeg gået mod ham, så var jeg gået mod mine egne værdier, og det kunne jeg aldrig finde på, fortæller Tine.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltagers biografi: Fra Jehovas Vidner til kønsskifte

Tine og Prince fra ‘Robinson 2021’ (Foto: Janus Nielsen)

Første rejse til udlandet

Inden Tine rejste til Den Dominikanske Republik havde hun ikke været andre steder end i Danmark.

– ‘Robinson’ har for mig været min første rejse i udlandet, så det var vildt nok i sig selv, og det har også ændret enormt meget for os. Da jeg kom hjem, tog jeg ud og rejse med mine børn, afslører Tine, der rejste til Grækenland med sine to drenge Emil og Storm.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg ekstremt skuffet: Far er sur

– Jeg har altid tænkt, at jeg er enlig mor og familien Danmark, og derfor blev jeg hjemme i Danmark, så det har virkelig brudt nogle grænser, og nu skal vi virkelig bare ud og opleve nogle ting sammen, fortsætter Tine, der altid har været stor fan af ‘Robinson’, hvilket hendes store dreng Emil på 17 også er, og han har en stor drøm om at medvirke.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’ er slut: Her er vinderne

Tine i ‘Robinson 2021’ (Foto: Janus Nielsen)

– Inden jeg tog afsted på ‘Robinson’, havde jeg den holdning, at selvfølgelig skulle han det, men nu tror jeg nok, at det vil være godt, hvis han lige får lidt år på bagen, for det er hårdt psykisk, fortæller Tine.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Selvom Tine røg ud som den første, så tager hun en masse med hjem i bagagen.

– Jeg tager med mig, at jeg har brudt nogle grænser og har kastet mig ud i et eventyr. Jeg har kun gode ting med hjem fra ‘Robinson’. Selvom jeg ryger ud i første afsnit, så er jeg pisse stolt af at være udvalgt blandt 3000 mennesker, det tager jeg med mig. Det har været en kæmpe oplevelse, fortæller Tine og afslører, at drengene har tilgivet hende for at ryge hjem som den første.

LÆS OGSÅ: Oliver hev Gunnvør i retten: Endelig samvær efter halvandet år