Tine Baun: Svært at se yndefuld ud i dansen

Det er en udfordring for badmintonspilleren Tine Baun at få sin feminine side frem på dansegulvet i tv-programmet Vild med dans.

Af Newspaq - 12. september 2014 kl. 7:20

Hun plejer at løbe rundt på en badmintonbane iført sportstøj og fjedrende gummisko, men nu skal den tidligere OL-deltager Tine Baun op på stiletterne, iføre sig fine kjoler og finde de feminine bevægelser frem. Og det kan godt være lidt svært, når man er mere vant til at smashe fra baglinjen end til at stritte elegant med fingrene.
– Det er anderledes. Meget anderledes. Kjole er jo ikke så uvant for mig, men stiletter er. Den feminine side i dansen skal der også arbejdes lidt på, men jeg synes da, at jeg bliver mere og mere tilpas ved situationen, fortæller Tine Baun.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’ flytter til Jylland
Partneren erkender udfordringerne
At den 35-årige fjerboldstæmmer har udfordringer med de feminine bevægelser, er dansepartneren, den professionelle danser Frederik Nonnemann, enig i.
– Det er en udfordring for hende at bevæge sig med ynde. Nogle bevægelser er meget yndefulde, mens andre ikke er, siger Frederik Nonnemann, der dog er fortrøstningsfuld nok.
– Fordi Tine er en sportskvinde, så ved hun godt, at det bare er sådan her, vi gør nu. Det er ikke nogen diskussion, om det kan lade sig gøre eller ej. Og så gør hun det. Ynde er måske lidt svært at finde her i starten, men hvis den ikke er der, så skal Tine nok finde den.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har født
Løft er stadig svært
Men især når bevægelserne foregår i de højere luftlag, slækker det stadig en del på den tidligere All England-mesters ynde.
– Det er sværest at være yndefuld under løft. Jeg befinder mig bedst nede på jorden. Så det at blive løftet og se yndefuld ud, så det ligner, at det er “piece of cake”, er en stor udfordring. Men træning giver en masse, siger Tine Baun.
‘Vild med dans 2014’ har premiere fredag den 12. september.
LÆS OGSÅ: Dansebabe i kamp for ny OL-disciplin
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.