Tina Marias store sorg: Mor ramt af alvorlig sygdom - Her & Nu

Tina Marias store sorg: Mor ramt af alvorlig sygdom

Den første tid som mor skulle være den lykkeligste, men der er kommet et skår i glæden for Tina Maria.

Af Louise Vilsbøl - 30. august 2017 kl. 10:30

Det er altid hårdt at blive mor for første gang, men for ‘Paradise Hotel’-vinderen Tina Maria har den første tid som mor været ekstra hårdt. For kort efter datteren Olivia kom til verden, blev Tina Marias højt elskede mor, som var med hende på ‘Paradise Hotel’, ramt af kræft.
– Det var hårdt lige at have født den lækreste lille pige og så få at vide, at min mor havde fået konstateret brystkræft. Jeg var fyldt med hormoner, så det hjalp på ingen måde at få det at vide. Tværtimod, det gjorde mig endnu mere bange og totalt overvældet af følelser, tårer og bekymringer, skriver Tina Maria på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Tina Marias sidste ord til sin far
– Min mor har været SÅ STÆRK igennem det hele og simpelthen haft en så god indstilling og gejst, hvilket jeg er så stolt af. De opererede knuden væk med det samme og gik igang med hårde kemo behandlinger, der resulterede i, at min mor tabte håret – faktisk så barberede min lillebror håret af min mor og ham selv, så hun ikke skulle have oplevelsen af at blive skaldet på den måde. Hun ville komme det i forkøbet, og jeg synes, hun så herre sød ud!
Tina Maria, som mistede sin far som 18-årig, da han døde af en hjerneblødning, forklarer, at hun har haft svært ved at åbne op og fortælle om sygdommen både overfor sine venner og på bloggen, fordi hun var bange for at miste igen.
Læs hele indlægget på Tina Marias blog, hvor man også kan se billeder af hende og moren.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Tina Maria hylder afdød far: Det gør ubeskriveligt ondt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.