Tina Maria: Succes findes ikke i realityverdenen

Tina Maria: Succes findes ikke i realityverdenen

Den tidligere paradiso har lagt realitylivet på hylden, men høster alligevel frugterne af livet på ‘Paradise Hotel’.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 25. januar 2015 kl. 15:50

Når man toner frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’, ‘Singleliv’ eller et helt tredje program, så bliver man et kendt ansigt i realityverdenen. Når kameraerne er slukkede, kan man vælge at tænde for et nyt og leve videre på realitybølgen, lægge det helt på hylden eller vælge at udnytte sin realitystatus til sin egen fordel. Sidste mulighed valgte Tina Maria.
– Jeg har ved min deltagelse i ‘Paradise Hotel’ kunnet blive en anerkendt blogger, der er respekteret for sit arbejde, selvom jeg har deltaget i et realityprogram. Jeg valgte at tage afsked med den verden og acceptere, at det var et afsluttet kapitel, der ikke kommer igen, og som ikke kan bruges i den virkelige verden. Så derfor udnyttede jeg det til min fordel, så jeg kunne bruge det i den virkelige verden, fortæller Tina Maria til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er blevet mor
“Folk husker mig”
I dag er Tina Maria en anerkendt blogger, og ‘Paradise’ hører fortiden til. Derfor ser den tidligere paradiso ikke sig selv som Tina Maria fra ‘Paradise Hotel’, men derimod som bloggeren Tina Maria.
– Jeg tror ikke på, at man kan leve et godt liv i realityverdenen resten af sit liv. Det er i hvert fald ikke noget for mig. Der kommer selvfølgelig stadig fans hen, som kender mig fra ‘Paradise’, og det gør ingenting. Det er dejligt at folk husker mig og ser mig som en inspiration, siger hun.
Til de andre realitydeltagere, som gerne vil opnå succes efter tiden på eksempelvis hotellet i Mexico, giver Tina Maria gerne lidt gode råd med på vejen.
– De skal huske at være sig selv hele vejen igennem. Lad være med at tag af sted for at blive kendt, for det er altså ikke vejen til lykke. Accepter at det er et afsluttet kapitel, når programmet slutter og udnyt i stedet situation til din fordel. Dét kan være vejen til din succes. I reality-verdenen vil der altid komme nye til, så det er ikke der, man finder succesen.
LÆS OGSÅ: Her er årets par
Vil altid stå ved ‘Paradise’
At tiden på ‘Paradise Hotel’ skulle gøre Tina Maria til en populær og markant personlighed, havde hovedpersonen selv ikke regnet med. Det var heller ikke noget, som hun tænkte over, da hun valgte at drage af sted mod Mexico og de luksuriøse omgivelser.
– Jeg vil altid stå ved Tina Maria fra ‘Paradise’. Jeg fortryder absolut ingenting, men jeg er selvfølgelig kommet videre. Jeg er mere end hende fra ‘Paradise Hotel’, og det er det, jeg viser frem på min blog, og når folk møder mig, siger hun og understreger:
– ‘Paradise’ var en kæmpe oplevelse i mit liv, og den har været med til at gøre mig til den, jeg er i dag. Så selvom jeg er kommet videre, så vil det altid være en del af mig.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: 2014 var et hårdt år 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.