Tina Maria: Sådan er det at være tilbage i Danmark - Her & Nu

Tina Maria: Sådan er det at være tilbage i Danmark

Den populære blogger nyder at være flyttet tilbage til Danmark.

Af Emilie Holm Egebro - 8. februar 2016 kl. 20:55

I sommer rykkede den tidligere paradiso Tina Maria og kæresten Patrick teltpælene op og flyttede til London. Patrick havde fået job hos Joe & the Juice og Tina Maria levede af at blogge.
I januar afslørede parret dog, at de efter syv måneder i England flytter tilbage til Danmark. Og den smukke ‘Paradise’-vinder nyder allerede at være tilbage.
– Det er simpelthen så dejligt at være hjemme i Danmark igen. London er en helt fantastisk by, og jeg savner også selve by-livet, men det var for hektisk at bo der for os. Desuden er vi begge meget familiemennesker, så det er dejligt at være tæt på venner og familie igen, sagde Tina Maria til Realityportalen.dk, da vi mødte hende til Bloggers Delight-fest i lørdags.
– Vi bor hos min onkel lige nu, da han er på ferie, men vi skal snart have fundet os noget at bo i. Vi er dog meget i tvivl om, hvorvidt vi skal købe en lejlighed i byen eller hellere et hus, så vi kan bo der i endnu længere tid. Det skal vi lige have fundet ud af snart, tilføjer hun.
Tina Maria vandt prisen som ‘Årets bloggerbabe 2015’ til festen.
Se billeder af Tina Maria øverst.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se smukke Tina Maria folde sig ud
LÆS OGSÅ: Tina Maria om at flytte til London: Det var en hård start
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.