Tina Maria om 'Selvoptaget': Sådan kommer man videre

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager har forladt realitybranchen og opmærksomheden. Hun opfordrer andre til det samme.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 23. januar 2014 kl. 11:16

Tina Maria spillede spillet på ‘Paradise Hotel’, men da kameraerne slukkede forsvandt ‘Paradise’-pigen. Tina Maria lagde hurtigt tiden i Mexico bag sig, og selvom hun havde svært ved at finde et job det første halve år efter ‘Paradise Hotel’, så er hun glad for, at hun ikke fortsatte i realitybranchen. En branche, der har bragt personerne i ‘Selvoptaget’ i problemer.
– Jeg tror, at de reality-deltagere, der er her nu, skal tage afstand til det liv og måske finde ud af, hvem de er, og hvad de vil med deres fremtid. Jeg tror, at det kræver rigtig hårdt arbejde at blive til noget stort herhjemme i realitybranchen, siger Tina Maria til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy bliver genkendt fra ‘De unge mødre’
Udnyttede reality-deltagelsen
Et af problemerne for nogle reality-deltagere er, at de ikke kan slippe opmærksomheden og acceptere, at det er hverdag, når de lander i Danmark – langt væk fra sydens sol og kulørte drinks – lyder det fra Tina Maria. Derfor er den tidligere paradiso glad for, at hun lagde ‘Paradise’ bag sig, da hun kom hjem til Danmark.
– Jeg tror, at jeg stoppede, mens legen var god. Jeg tænkte, at jeg kunne udnytte situationen til min fordel, fordi jeg altid havde drømt om at være et forbillede for andre. Den drøm kunne nu blive til virkelighed.
I dag har Tina Maria stor succes med sin blog, og så er hun halvt færdig med sin uddannelse. Hun lever altså et helt normalt liv, men med en fortid på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Pernille om ‘Selvoptaget’: Sådan har jeg det med programmet
Chokeret over ‘Selvoptaget’
Selvom Tina Maria ikke har samme problemer som deltagerne i ‘Selvoptaget’, så synes hun, at det er et godt program, der viser de problemer, som “normale mennesker døjer med i hverdagen”, som hun udtrykker det. Alligevel kommer problemerne bag på hende.
– Jeg var faktisk rystet efter at have set de første to afsnit. Jeg troede ikke, at det stod så skidt til, siger hun.
Tina Maria havde en fantastisk oplevelse på hotellet i Mexico, og hun vil aldrig fortryde sin medvirken.
Se ‘Selvoptaget’ på DR3 onsdag klokken 21:30.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.