Tina Maria om mobning: Jeg har ar på sjælen - Her & Nu

Tina Maria om mobning: Jeg har ar på sjælen

Bloggeren havde en svær periode i sit teenageliv.

Af Mikkeline Andersen - 17. november 2014 kl. 16:20

Teenageårene er svære for de fleste unge mennesker. For ‘Paradise’-baben Tina Maria Hansen var perioden ingen undtagelse.
– Da Tina var teenager, da var hun for det meste også altid glad og smilende, men hun havde også nogle indre dæmoner, som jeg ikke rigtig kendte til i starten, fortæller hendes mor i Bloggerliv og uddyber:
– Hun blev drillet i skolen, mobbet med sit overbid og mobbet med, at hun ikke havde former og sådan. Så det var lidt hårdt at være teenager, tror jeg. Men det er du kommet efter. Der er mange, som må sidde i dag og tænke: “Gud, var det hende?”
Tina Maria måtte skifte skole på grund af mobningen.
LÆS OGSÅ: Sandra: Min mor fik mig med i ‘Paradise Hotel’
Kan stadig blive ramt
I de svære teenageår gjorde den populære bloggers mor meget ud af at fortælle sin datter, at mobberne selv har problemer. Men det ændrer ikke på, at Tina Maria stadig har dårlige minder fra fortiden.
– Jeg kan da stadig mærke det den i dag, at jeg har ar på sjælen med nogen ting, hvor man ikke lige ved, om man er god nok til det, man laver. Ikke at det ødelægger min dag, men jeg kan da godt mærke, når der er læsere, som gerne vil ramme en og gøre en ked af det med vilje, fortæller Tina Maria.
Men hun har lært at leve med det.
– Det er noget, som gør en ked af det, men jeg er nød til at lade det gå ind der og ud der (det ene og det andet øre, red.). Hvis jeg lader det påvirke mig, så vinder de personer, der prøver at gøre mig ked af det.
Se klippet her:

LÆS OGSÅ: Kasper om vild brandert: Vågnede op med Lauras veninder
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.