Tina Maria afslører: Sådan mødte jeg Patrick

Tina Maria fandt sin helt store kærlighed på Facebook, det afslører hun i en spørgerunde på Instagram.

Af Rikke Lynge - 3. december 2020 kl. 16:38

Tina Maria Hansen, vinder af ‘Paradise Hotel’, og kæresten Patrick Engbo er ikke specielt offentlige omkring deres forhold. Men i en spørgerunde for sine mere end 227.000 følgere fortæller Tina Maria, hvordan de to mødte hinanden for 8,5 år siden.

– Vi mødtes på Facebook. Og så hinanden første gang på et diskotek. Han (Patrick red.) ville gerne danse, men jeg var genert. Så jeg tog hjem, fortæller Tina Maria i sin story og fortsætter:

– Efter en uge kom han hjem til mig, og så blev han i en uge, mener jeg. Nu er der gået 8,5 år, fortæller Tina Maria, der i dag arbejder som blogger og influencer samt ejer af ‘Aurum Copenhagen’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født

På de 8,5 år har parret fået datteren Olivia, der fylder fire år til januar, og for nylig har parret solgt deres fælles hjem – en gammel mølle fra 1860, som er blevet gjort til et moderne hjem. Parret kigger derfor lige nu efter et nyt hjem til deres familie.

I samme spørgerunde bliver der spurgt ind til, hvordan det går med at finde en ny bolig, da møllen er solgt.

– Ikke godt. Det er et hårdt marked lige nu. Men vi leder hver dag, fortæller Tina Maria, der har det som mål for 2021 at finde et hjem til familien.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde scorer roller i stor film

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af TINA MARIA (@_tinamaria)

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112