Tina Lund taler ud om fødsel: Mor fik blodprop - Her & Nu

Tina Lund taler ud om fødsel: Mor fik blodprop

Tina Lunds fødsel gik ikke som forventet.

Af Jan Körner - 4. februar 2017 kl. 18:55

Det skulle have været den lykkeligste tid i hendes liv. Men for Tina Lund endte fødslen af Lily som alt andet. Et par timer før hun gik i fødsel i Dubai, fik hendes mor en blodprop i hjernen hjemme i Danmark. Til alt held var Tinas mor, May-Britt, snarrådig.

– Når man får en blodprop, falder armen helt sammen, så hun ringede straks til 112. Så hun blev hentet med det samme. De siger, man skal nå det inden for fire timer, fordi det kan skade, hvis ikke man skynder sig. Hun kan ikke lukke hånden helt, og hun halter, men det kunne jo have meget værre. Hun var heldig, siger Tina Lund.

LÆS OGSÅ: 20 dage efter fødslen: Tina Lund tilbage i sadlen

Hørte ikke fra mor

Tina kunne ikke forstå, hvorfor moren ikke havde ringet eller skrevet i forbindelse med fødslen.

– De sagde det først til mig to dage efter, jeg havde født. Jeg kunne heller ikke forstå, hun ikke svarede på mine beskeder. De skånede mig, så da jeg skrev, jeg var på vej på hospitalet, svarede hun ikke. Og hun er sådan en, der altid svarer med det samme, siger Tina Lund, som i sidste uge var et smut i Danmark.

– Så det var dejligt endelig at kunne vise min mor Lily. Hun må hverken køre eller flyve, så hun har ikke kunnet komme til Dubai. Og Allans far døde fire dage efter, så lige dér, var det hårdt. Men nu er det rigtig godt og fantastisk.

Hun afviser ikke flere børn, men det lyder heller ikke som om, det er noget, der trænger sig på.

– Jeg tror, det er slut med fem børn. Men man skal jo aldrig sige aldrig.

Artiklen er oprindeligt bragt i Her&NU.

LÆS OGSÅ: Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel i Dubai

LÆS OGSÅ: Rørt Tina Lund takker fans efter hård tid

LÆS OGSÅ: Tina Lund efter fødsel: Storebror er stolt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.