Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Flemming Lund tror, at hans datter kommer til at fortryde sin beslutning.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. september 2021 kl. 19:03

Denne sommer er ‘Forsidefruer’-stjernen og hendes mand, Allan, flyttet hjem til Danmark, hvor de nu bor på deres gård i Skævinge i Nordsjælland. Gården har været lejet ud, mens familien har boet i Dubai.

For Tinas forældre, Flemming og May-Britt Lund, har det været hårdt at vænne sig til, at de nu ikke kan se deres børnebørn hver dag.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Min far siger jo, at jeg begår en stor fejl ved at flytte til Danmark, selvom han samtidig støtter og bakker op om valget. Men han tror, jeg kommer til at fortryde det. Men om jeg gør det, ved jeg endnu ikke, det vil tiden jo vise, siger 40-årige Tina Lund, der endnu ikke kan svare på, om de skal blive boende på gården i Skævinge.

Det hele er nemlig så nyt, og de skal først have tid til at mærke efter, om de bliver glade for stedet. Familiens ting står stadig i flyttekasser i containere, og Lilly har i dag haft sin allerførste dag i børnehaven, som heldigvis viste sig at være en stor succes.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Artiklen fortsættes under videoen…

Til gengæld er der stor begejstring hos Allan, der længe har haft et ønske om at komme tilbage til Danmark og at bo på landet.

Flytter Flemming og May-Britt til Danmark?

Selvom May-Britt og Flemings børnebørn nu bor i Danmark, lyder det ikke til, at de har planer om at flytte med. De flyttede til Dubai i 2014 samtidig med Allan og Tina.

– De elsker livet i Dubai og har det godt der. De trives bare med varmen og med livsstilen. Så jeg tror ikke, de kommer til at flytte med til Danmark. Men så har vi jo også dem at besøge og komme på ferie hos, og jeg tror da helt sikkert også, at de rejser på ferie i Danmark, siger Tina.

LÆS OGSÅ: Hjalmer: Jeg kunne ikke mere

Hun har været sammen med Allan siden 2009, og de har sammen Louis og Lilly. Derudover har Allan døtrene Ida Maria, Emma Sofie, og Nanna Louise med ekskonen, designeren Rikkemai.

– Vi flytter til Danmark på grund af, at jeg skal være rytter i stalden hos Riders Cup. Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen. Vi kommer til at savne Dubai. Vi håber, at vores børn og selvfølgelig hele familien får en god start i Danmark, skrev ‘Forsidefruen’ på Instagram, da hun i august meldte ud, at tiden til at flytte nu var kommet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Denne gang er det ikke kun Tinas egen karriere, der har været afgørende, da Allan også har haft et stærkt ønske om at komme tilbage til det land, hvor hans tre voksne døtre bor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund)

Læs mere om