Tina Lund løfter sløret: Skal vi have flere børn?

‘Forsidefrue’-stjernen afviser ikke, at det er muligt med en efternøler.

Af Jan Körner - 29. marts 2018 kl. 14:55

Den velkendte ‘Forsidefrue’-stjerne Tina Lund har sammen med manden Allan Nielsen de to børn, Louis og Lily. Allan har dog også tre piger, Nanna Louise, Ida Marie og Emma Sofie, fra det tidligere ægteskab med Rikkemai Nielsen, så han må siges at have en stor børnflok efterhånden.

Tina Lund er derfor også rimelig kategorisk, da HER&NU spørger, om der skal flere børn til deres familie:

– Nej!, lyder det fra Tina, som dog bløder lidt op efter den udmelding:

LÆS OGSÅ: Fortsætter Tina Lund i ‘Forsidefruer’?

– Faktisk mest fordi Allan synes, at fem er nok. Jeg kunne godt, men alligevel nej. Og jeg kan også godt lide min karriere. Jeg elsker mine børn og elsker at bruge tid med dem, men jeg tror, at to er nok. Men man ved jo aldrig, om der kommer en efternøler. Jeg har lært, at man aldrig skal sige aldrig. Men umiddelbart er det nej, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af ‘Forsidefruer’?
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Reality-par køber hus: Vi planlægger flere børn
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan mødte jeg Moster Niller