Tina Lund indrømmer: Jeg har reklameret for ting, jeg ikke kunne stå inde for - Her & Nu

Tina Lund indrømmer: Jeg har reklameret for ting, jeg ikke kunne stå inde for

‘Forsidefruer’-baben erkender, at hun ikke altid er helt hellig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. februar 2020 kl. 10:26

Forsidefruerne Tina Lund og Gunnvør Virgarsdóttir har begge tæt på 100.000 følgere på Instagram, og da de er ude at prøve tøj i forbindelse med modeugen i København, falder snakken netop på det sociale medie, reklame og sponsorerede indlæg.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
Gunnvør har og har altid haft den holdning, at hun ikke vil reklamere for ting, hun ikke oprigtigt kan stå indenfor. Sådan har Tina det også nu, men hun indrømmer, at hun ikke altid har ment, hvad hun har anbefalet på sin Instagram-profil.
– Nogle gange når man får penge for at lægge et eller andet op, så tænker man, at det er jo nemme penge at tjene, så det kan jeg da godt lige lægge et post op omkring. Men jeg har også fundet ud af med erfaring, at det skal jeg ikke gøre, siger Tina.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
‘Forsidefruer’-baben indrømmer også, at hun fortsat af og til reklamerer for tøj, som hun aldrig bruger igen, men hvor det giver en god løn.
Herunder kan du se Tina og Gunnvør fortælle om forholdet til reklame på Instagram. I aften klokken 20.00 kan du se hele afsnittet på TV 3 og Viaplay.