Tina Lund fylder 40 år: Jeg har stadig en drøm

Selvom ridestjernen har opnået det meste inden for sin sport, er der dog en ting, som hun stadig drømmer om i sine 40’ere.

Af Lotte Knudsen - 14. januar 2021 kl. 19:25

Tina Lund kan i dag, den 14. januar, fejre rund fødselsdag. Hun fylder 40 år, og hun kan se tilbage på et begivenhedsrigt liv.

– Når jeg ser tilbage på mit liv og min karriere, har jeg opnået det, som jeg gerne ville og mere til. De fleste af mine drømme er faktisk blevet til virkelighed, fortæller Tina Lund, der har vundet World Cup, været danmarksmester 19 gange, været europamester og nordisk mester

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Tina Lund – Fra hestepige til forsidefrue

Der er dog en ting, som hun stadig drømmer om.

– Jeg mangler at få lov til at opleve OL. Det vil jeg rigtig gerne, fortæller Tina Lund.

Den drøm satte corona en brat stopper for sidste år.

– OL blev aflyst i 2020, hvor jeg ellers havde en rigtig god chance for at komme afsted. Det har jeg også til sommer, men min hest har ikke været til stævner i 10 måneder, da der har været lockdown i Dubai, men jeg vil selvfølgeligkæmpe for at få den klar, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: TV2-profil frifundet for sexchikane

Udover at være karrierekvinde med stort K, er Tina Lund også et rigtigt familiemenneske. Sammen med sin mand Allan Nielsen, 49, har hun børnene Louis på 8 år og Lilly på 4 år, og i 2013 valgte familien at flytte til Dubai.

– Det er det ideelle sted at kombinere min karriere og min rolle som mor, fortæller toprytteren.

LÆS OGSÅ: Forsidefruens skønne fif: Sådan holder jeg humøret højt i vintermørket

Familien har dog planer om at flytte tilbage til Danmark.

– Vi har snakket om snart at rykke tilbage til Danmark , men intet er planlagt endnu. Dubai er ikke et sted, hvor man bliver gammel, og Danmark er vores hjem. Jeg føler mig dansk i mit hjerte, og mange af vores nære relationer bor i Danmark.

Læs mere om