Tina Lund: Derfor går min 4-årige søn i skole

Som blot 4-årig går Tina Lunds søn, Louis, allerede i skole fra 8-14.

Af Lise Nygaard - 10. maj 2017 kl. 10:47

Det er svært, at forestille sig tyve 4-årige sidde stille, række hånden og løse simple regnestykker, men det er simpelthen dagligdagen for Tina Lunds søn Louis, som allerede har gået i skole i et helt år
– Da vi flyttede til Dubai i sin tid, vidste vi godt, at skolereglerne var lidt anderledes end i Danmark, men vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at han selvfølgelig også skulle starte i skole som 4-årig, ligesom størstedelen af de andre gør hernede. Louis er en gut med krudt i rumpen, og der skal gerne helst ske noget fra morgen til aften. Han er i skole fra 8-14 hver dag og trives rigtig godt med det, skriver Tina Lund på sin blog.
LÆS OGSÅ: YES! Ny sæson af ‘Forsidefruer’
Louis er i skole seks timer om dagen, men det er ikke alt sammen regning og læsning. Der er også mange legetimer i løbet af dagen, og sønnen har dagligt en bunke tegninger med hjem til sin mor og far.
LÆS OGSÅ: Derfor sagde Tina Lund ja til at være med i ‘Forsidefruer’
Der er dog én ting, Louis allerede er bedre til end sin mor og far, og det skyldes udelukkende skolen.
– Louis følger godt med i skolen, og som om det ikke skulle være nok, så kan den bette lort allerede – på blot et års skolegang – mere end os andre her i huset. På hans skema er der nemlig arabisk, og det kan jeg altså ikke ligefrem prale med, at der var på mit i sin tid. Så bettefisen kan altså både synge fødselsdagsang, tæller til ti og sige nogle enkelte ord på arabisk i en alder af blot fire år, skriver hun
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: ‘Forsidefruer’ har givet mig respekt for Janni og Amalie
Louis går på en international skole i ørken-metropolen, hvor al undervisning foregår på engelsk, som de også snakker i hjemmet, og skolens elever kommer fra 50 forskellige lande.
LÆS OGSÅ: Trist Maria Sebens: Jeg har mistet minderne
LÆS OGSÅ: Natascha Linea er kommet ind på drømmeuddannelsen 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.