Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

TV3 er tydeligvis ikke med på Tina Lunds idé.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. oktober 2020 kl. 16:36

‘Forsidefruer’-baben er blandt de bedste kvindelige ryttere i Danmark og Dubai, og alligevel har der aldrig i ‘Forsiderfruer’s historie været så meget som en enkelt scene, hvor fruerne er med ude til et ridestævne.

39-årige Tina Lund er ellers kommet med alverdens forslag til TV3 om, hvordan hendes liv som professionel springrytter kunne flettes ind i reality-programmet og fortælle en ud af de mange historier om hendes ridesport.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Men det bliver altid afvist.

– Vi har filmet i tre år, og de har ikke set mig ride en eneste gang. Jeg tror, TV3 synes, det er for kedeligt. Det er så mærkeligt. Jeg er en af Danmarks bedste ryttere, og så vil de ikke filme det. De vil hellere høre om mit gossip, end de vil høre noget fra min seriøse side, siger Tina Lund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Kærlighedslivet med Allan

I den ‘Forsidefruer’-sæson, som kører lige nu, fylder det helt vildt meget for Tina og gør hende naturligvis virkelig ked af det, at OL bliver aflyst. Men det fylder bare ikke rigtig i programmet.

– Det er ikke min ridesport, der bliver lagt vægt på. De vil hellere vide, hvordan det går med Allan og mig. Det skal være ren underholdning. Der er ikke noget tv-program eller en eneste avis, der gider taget det op. Det har jeg lært at acceptere.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

I sæson 7 så man Gunnvør og Janni tage til Kolding, hvor de skulle med til awardshowet Absolut Awards, der hyldede danske ryttere. Det var i øvrigt her, Janni viste, at hun kan sige som en hest. Tina var blandt de nominerede til den prestigefyldte pris som ‘Årets Rytter’, og ‘Forsidefruer’-veninderne skulle heppe og støtte.

I samme sæson så man Amalie overvinde sin skræk for at ride på heste, da Tina havde arrangeret en aktivitetsdag i ridesportens tegn for pigerne.

Men man har aldrig rigtig set Tina Lund i aktion til et ridestævne.

Tina fortæller, at der i den nuværende sæson er en enkelt scene, hvor man ser hende lave et enkelt spring. Dog handler det mere om hendes forhold til sin far.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Læs mere om