Tina Lund afslører vild hemmelighed

Den garvede springrytter og stjerne fra ‘Forsidefruer’ har en nyhed at dele, og den gør de fleste varm om hjertet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. februar 2022 kl. 9:02

Der er sket en del for Tina Lund i 2021, hvor hun efter otte år i ørkenstaten sammen med sin mand tog den store beslutning om at flytte fra Dubai til Danmark. Her er familien nu landet i helt nye rammer, hvor de bor på en gård i Skævinge og lige så stille er kommet på plads i det nye liv.

Men samtidig med flytningen var en anden stor begivenhed på vej.

Artiklen fortsættes under videoen med Gunnvør, der fortæller om den nye sæson ‘Forsidefruer’… 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

Det kan man se i det nye afsnit ‘Forsidefruer’, hvor Tina deler en glædelig nyhed med veninderne Gunnvør Dalsgaard og Jackie Navarro.

– Allan og jeg vi har jo været gift i 10 år den 20. august, begynder hun, hvorefter veninden Jackie Navarro hurtigt regner ud, hvad Tina er på vej til at løfte sløret for.

– Skal i så giftes igen?, spørger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Og det er præcis, hvad parret skal.

– Jeg stod der for 10 år siden og håbede jo på, at jeg ville gifte mig med den mand, jeg havde drømt om. Men nu ved jeg, at det er den rigtige mand, jeg har giftet mig med, siger ‘Forsidefruer’-stjernen.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og på TV3 i aften klokken 20.00.

 

Læs mere om