Timm Vladimir åbner op: Barndom med hash og alkohol

Barndommen har ikke været let for Timm Vladimir.

Af Lise Benzon - 23. oktober 2021 kl. 18:55

For tiden står Timm Vladimir i spidsen for hyggelig underholdning i bedste sendetid, men privat har tilværelsen ikke altid været lutter lagkage for den 53-årige ‘Den store bagedyst’-vært. Det fortæller han i et nyt interview med ugebladet Femina.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

Hans forældre blev skilt, da han var fem-seks år gammel, og Timm er ikke bange for at fortælle, at hans nu afdøde far var alkoholiker, og at det ikke blev sat på pause, når han og lillesøsteren hver 14. dag var på besøg og gerne blev sendt af sted for at købe bajere og sodavand.

Artiklen fortsætter under artiklen med Cecilie Hother, der fortæller om sit rejseeventyr…

– Vi spillede brætspil, og han sad og røg en fed og kunne godt finde på bevidst at puste røgen over i ansigtet på én. For vi skulle også lige være med, fortæller Timm Vladimir i Femina og siger også, at han i en periode i ungdommen så sin far som ”megasej”, fordi han og vennerne måtte ryge og drikke hos ham. Det vendte dog. Og efter i mange år at have hjulpet faderen og båret over med ham, fik Timm nok til sin 30-års fødselsdagsfest, hvor han sendte sin far hjem i en taxi.

LÆS OGSÅ: Bestseller-parret Holch Povlsen afslører: Vi er blevet forældre

– Jeg smed ham ind i taxien, og så stod jeg bare derude og begyndte næsten at græde… For jeg tænkte: Det gør mere ondt at være sammen med dig, end ikke at være sammen med dig. Dér besluttede jeg mig for ikke at se ham, fortæller han i interviewet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

Da Timm Vladimir 11 år senere selv blev far til sønnen, Cassius, inviterede han sin far over, men det var meget få gange, de to så hinanden i de følgende år.

For fem år siden døde fader

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen

Læs mere om