Tillykke til prinsesse Athena: 8 år - Her & Nu

Tillykke til prinsesse Athena: 8 år

I dag fylder den charmerende racer-prinsesse 8 år.

Af Katrina Rosendahl - 24. januar 2020 kl. 10:13

Det går med garanti ikke stille for sig, når prinsesse Athena på fredag 24. januar kan fejre sin otteårs fødselsdag. Det er første gang, at den lille krudtugle kan nyde sin dag i familiens nye hus i Paris, men mon ikke at alle festlighederne blot er rykket med til Frankrig. 
Der er sket meget, siden prinsesse Marie tog imod sin lille guldklump, der vejede 2930 gram og var 49 cm lang. Nu er kongehusets yngste medlem fuld af energi og latter, og man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med. 
LÆS OGSÅ: Royale tvillinger er bedste venner
De mørke lokker og de brune øjne har prinsessen arvet fra sin smukke, franske mor, mens begejstringen for fart og motorsport er kommet fra hendes royale far. Det er således efterhånden blevet en fast tradition, at hun sammen med sin storebror, prins Henrik, får lov til at komme med til det årlige ”CPH Historic Grand Prix”.  
Genertheden er prinsessen vokset fra, og det seneste år, har det været tydeligt, at hun elsker at underholde sine opgivelser. Ligeså meget som de elsker at blive underholdt af den søde prinsesse.
LÆS OGSÅ: Er det her den bedste idé i ‘Løvens hule’?
Se flere skønne billeder af prinsesse Athena gennem årene i denne uges udgave af HER&NU, som er på gaden nu.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybyggerne’-deltager scorer 3 millioner
Det danske kongehus markerer også den lille prinsesses fødselsdag på deres Facebookprofil, som du kan se herunder: