TILLYKKE TIL GEGGO: Stort tilbageblik gennem årene

Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ fylder i dag 31 år, og vi fejrer hende med et tilbageblik til 2011.

Af Rikke Lynge - 14. april 2021 kl. 12:22

Vi skal tilbage til 2011, hvor ‘Familien fra Bryggen’ sendte sin første sæson, her stiftede vi for første gang kendskab med Linse Kesslers datter, Stephanie, også kendt som Geggo. Siden er det blevet til 19 sæsoner af det populære realityporgtram, hvor vi har fulgt Geggos udvikling til forretningskvinde og mor.

I dag fylder Geggo 31 år, og det fejrer vi ved at tage Realityportalens læsere en tur igennem Geggos liv fra 1. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ og til i dag.

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai

Der er sket meget i Geggos liv, og hun har udviklet sig fra at være et forvirret kaos med en sejlende økonomi og fra en person, der ikke havde styr på noget som helst, til at være forretningskvinde og mor med stort M, hvilket Geggos bog handler om.

Foruden at filme til ‘Familien fra Bryggen’, så har Geggo også medvirket i realityprogrammerne ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’. Førstnævnte er der her et klip fra, hvor en meget ung Geggo bliver hente af sin mor og må forlade hotellet. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

Mens Geggo kun fik fire dage på ‘Paradise Hotel’, så blev udfaldet helt anderledes i programmet ‘Divaer i junglen’, hvor hun endte med at give dem alle baghjul. Se klippet herunder, hvor en kun 22-årig Geggo vinder titlen som junglens sejeste diva. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

I dag er Geggo lykkeligt gift med manden Cengiz, og sammen har de datteren Alba på fire år og Sia, der bliver et år til august.

Sæson 19 af ‘Familien fra Bryggen’ har kun lige fået premiere og kan derfor ses hver torsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

Se Geggos udvikling i billedegalleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Paradisoer om kønsneutralt twist: Det ændrer spillet

Læs mere om