TILLYKKE: Anders og Monique vinder 'Paradise Hotel 2015'!

I 10 uger har paradisoerne kæmpet om den eftertragtede titel, og her til aften kunne Monique og Anders række armene over hovedet som vindere.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother
Af Mikkeline Andersen - 7. maj 2015 kl. 22:57

Glæden er stor hos Anders og Monique, der netop har vundet ‘Paradise Hotel 2015′. Juryen på hotellet var ikke i tvivl om, at det sammensatte par fortjener titlen. Anders og Monique fik nemlig samtlige stemmer med undtagelse af Mads’.
– Jaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaa! Jeg vandt! Det betyder så meget for mig, at jeg har vundet. Jeg er så glad. De her mennesker har så godt kunnet lide mig, og derfor vælger de, jeg skal vinde. Jeg er evigt taknemmelig, for det er et sindssygt svært spil – ligemeget hvor meget man føler, man har styr på det, så kommer der bare lige et twist, og man kan intet gøre. Men jeg er så glad og tror stadig ikke, det er gået op for mig endnu, fortæller en jublende Anders til Realityportalen.dk.
Anders’ glæde deler Monique:
– Det betyder meget for mig at vinde. Det viser, at alle de valg, jeg tog, var de helt rigtige. Også selvom jeg kæmpede imod alle inde på hotellet i tide og utide.
LÆS OGSÅ: Monique vinder Miss Paradise: Jeg er utrolig overrasket
Pengene skulle deles
Dagen inden finalen mistede både Monique og Anders deres partnere, og derfor skulle de være hotellets nye par – endda i en finale. Selvom de to par har kæmpet mod hinanden, så bestod de troskabstesten, og derfor deler de den halve million kroner.
– Det er klart, at jeg gjorde mig rigtig mange overvejelser om at smide kuglen, for jeg anede jo ikke, om jeg kunne stole på Monique? Havde jeg stået med Nanna, havde jeg heller aldrig smidt kuglen, og jeg følte virkelig, jeg kunne se i Moniques øjne, at hun ville gå hele vejen sammen med mig. Derfor tænkte jeg, at jeg ikke ville ændre min person for at smide kuglen og være egoistisk, siger Anders.
Anders havde absolut ikke grund til at tvivle på sin partner.
– Jeg gjorde mig ikke de store overvejelser om at smide kuglen. For mig handlede det om at vise de andre, at de tog fejl af mig. Jeg var oprigtig ked af, at de ikke troede, jeg havde et hjerte, fortæller Monique og tilføjer:
– Det betyder meget, at Anders ikke smed den. Vi vandt sammen, så selvfølgelig skulle vi dele pengene.
Se de nervepirrende sekunder frem mod afsløringen af årets ‘Paradise’-vindere herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders hitter: Jeg er bare mig selv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.