TILLYKKE: 'Årgang 0'-Stephanie fylder 18 år

Det er en stor dag for ‘Årgang 0’-stjernen, der i dag kan fejre sin 18 års fødselsdag.

Af Emilie Holm Egebro - 25. januar 2018 kl. 9:04

I år 2000 kom lille Stephanie Singuenza Van der Watt til verden, og i dag fylder ‘Årgang 0’-deltageren 18 år. Ifølge Stephanie er der ingen tvivl om, at der er noget helt særligt ved netop denne alder:
– Det er anderledes at fylde 18 år. Jeg kan godt mærke, at det er mange ting, man nu skal tage stilling til, og at man nu skal forholde sig til en masse nye ting, fortæller Stephanie til Realityportalen.dk og uddyber:
– Man skal tage stilling til, om man vil flytte hjemmefra, man kan stemme og ja – der er bare mange ting. Det er lidt skræmmende, synes jeg. Men der er nu også gode ting ved at træde ind i de voksnes rækker.
Stephanie er blevet fejret her til morgen og har fået lækkert tøj og to ringe i gave. Når hendes skoledag slutter, skal hun i aften ud at spise med familien og fejre den store dag.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel klar til ‘Vild med dans
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
Danskerne har siden årtusindskiftet kunnet følge Stephanie og hendes familie gennem tykt og tyndt i den populære TV 2-dokumentarserie ‘Årgang 0’
Da første sæson blev sendt i 2001 og skildrede begvienhedernes gang i år 2000, boede Stephanies forældre, Christian og Christina, sammen i Korsør. I tredje sæson blev de skilt, og Stephanie boede skiftevis hos dem begge.
I fjerede sæson havde Stephanie fået lillesøsteren Isabella, og hendes forældre gik til og fra hinanden i løbet af året for til sidst at være helt fra hinanden.
Senere har Stephanie fået fire halvsøskende: Romeo, William og Pelle, som er Christinas sønner, og Tristan, som Christian har med ekskæresten Pia. Christians nye kæreste, Ditte, har desuden sønnen Simon, der er Stephanies bonusbror.
I dag bor Stephanie hos sin far og Ditte sammen med Simon, Tristan og Isabella i Slagelse, hvor hun går på HF.
Se alle de skønne billeder af Stephanie gennem årene i galleriet nederst i artiklen.
Se også interviewet med Stephanie fra Reality Awards øverst, hvor hun fortæller, hvordan hun har det med, at hendes tidligere kæreste er med i den nuværende sæson af ‘Årgang 0’.
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far får konstateret kronisk lidelse efter smertehelvede
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold