Tildes frygt blev til virkelighed: Jeg er skuffet over mig selv

Af Lotte Knudsen - 6. november 2021 kl. 20:55

Højt at flyve, dybt at falde. I sidste uge fik Tilde ugens mesterbagerforklæde, men i denne uge måtte hun til sin store skuffelse forlade konkurrencen.

-Det var hårdt at ryge, da jeg havde en masse forventninger til mig selv. Jeg blev enormt ked af det, og jeg var skuffet over mig selv, fortæller Tilde.

SE KLIPPET: ‘Ex on the Beach’-par gør det endelig officielt

Seerne vil højst sandsynligt huske Tilde for hendes elegance, femininitet og perfektionisme. Sidstnævnte viste sig dog både at være en fordel og ulempe for hende i konkurrencen.

– Min perfektionisme blev virkelig sat på prøve. Som person kan jeg godt lide at forberede mig, og vide hvad der skal ske, og i programmet var tingene nogle gange ude af mine hænder, forklarer Tilde, som især fik ekstra sved på panden ved de hemmelige udfordringer, da hun ikke kunne øve dem hjemmefra.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Esben Dalgaard fortæller om sin sygdom til Vild med dans Knæk Cancer.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

– Ved at deltage i programmet har jeg lært, at alt ikke behøver at være forberedt og perfekt. Jeg har lært at give slip og stoppe med at overtænke. Derudover har jeg lært, at jeg ikke skal være så hård ved mig selv, forklarer Tilde.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre

Tilde har efter sin deltagelse fået meget positiv respons for sit gennemtænkte feminine univers, og hun har fået et hav af nye følgere på sin Instagram-profil, hvor især skønhed og mode er i fokus.