Tilbage fra Sverige: Derfor kommer Keld og Hilda hjem

Der er en god grund til, at Keld og Hilda siger farvel til livet i Sverige.

Af Katrina Rosendal - 30. marts 2018 kl. 9:55

Keld og Hilda Heick har netop overtaget deres nybyggede hus i Trørød nord for København, og det betyder, at de endegyldigt skal sige farvel til livet i Sverige.

– Det bliver simpelthen så dejligt at komme hjem til vores venner. Dem har vi virkelig savnet. For man kører ikke bare sådan over broen til en kop kaffe, fordi det jo koster penge, forklarer Hilda til HER&NU. Specielt det sociale liv i Sverige har dansk top-parret savnet.

LÆS OGSÅ: Pengene ruller ind hos Keld og Hilda

– Svenskerne er ikke så åbne, som danskerne er, og de er ikke lige så umiddelbare. Men det er måske også fordi, vi bor ude på landet, og de så tænker ”hvad er det for nogle mærkelige mennesker, der kommer farende her en gang imellem”. For vi har jo været meget frem og tilbage. Måske er det derfor, at de er lidt forbeholdende overfor én. Men det er lidt mærkeligt, at man kører forbi sin nabo, og så bliver der ikke sagt hej. Det har altså været svært, fortæller Hilda og uddyber:

STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks

– Man får jo ikke sådan venner i vores alder, for dem får man jo normalt, når man har børn, der leger med andres børn, eller når man deltager i et socialt liv såsom noget sport.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard ventede i 20 år: Nu får han sin drøm opfyldt
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Læs mere om