Tilbage på ‘Paradise Hotel’: Det blev akavet

Det er ikke altid det letteste at komme tilbage på ‘Paradise Hotel’.

Af Rikke Lynge - 18. november 2021 kl. 16:00

Nora Thomsen (Stine i programmet red.) får en chance mere på ‘Paradise Hotel’. I dagens afsnit er der under en fest placeret en kiste, og deltagerne forsøger at løfte låget for at se, om der gemmer sig en i kisten, men de kan ikke få den op. Først dagen efter ser de, at Stine kommer ud af kisten.

– Det er så pinligt, når jeg rejser mig op og siger “hej veninderne”. Jeg var helt akavet, da jeg rejste mig op af den kiste, men det var den fedeste følelse nogensinde. Det var SÅ rart at komme derind igen, fortæller Nora til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sille raser: De andre er usle!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nora fortæller om ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Tilbage på ‘Paradise’: Jeg vil ændre mit spil

Nora får hurtigt øje på Andreas, som hun selv har smidt ud af hotellet.

– Jeg var lykkelig, da jeg så Andreas. I den tid jeg selv havde været ude, havde jeg tænkt rigtig meget på ham. Jeg ønskede at være sammen med ham, når vi kom hjem, men jeg vidste ikke, om han ville snakke med mig. Så da jeg så ham, var jeg fucking ligeglad med, om han ville kyle min røv ud, jeg skulle bare sige de ting, som jeg havde brug for at sige, fortæller Nora og fortsætter:

– Det var vigtigt for mig at fortælle Andreas, at jeg var blevet mega glad for ham, og at jeg mente hvert et ord, jeg havde sagt tidligere om mine følelser.

LÆS OGSÅ: ‘Singletown’-par skal giftes: Friede til hinanden samme dag

Nora har det blandet med, at hun smed Andreas ud af hotellet.

– Jeg fortryder sindssygt meget, at jeg smed Andreas ud, for hvis han nu var blevet, så kunne det hele have været anderledes, når der nu skete de ting, der skete dagen efter med den ceremoni, hvor jeg røg ud med Frederik. Så havde det måske ikke været mig, der stod i den situation, fortæller Nora, der samtidig vælger at se positivt på det.

– Når alt kommer til alt, og de ting er sket, så snakker mig og Andreas langt mere taktik, efter jeg kommer ind igen. Vi deler stort set alt med hinanden. Andreas er jo ikke dum, slår Nora fast.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Paradise’-exit: De har tydeligvis ikke fattet, hvad det går ud på

Tog en chance

Nora ser ingen anden mulighed end at stå med Andreas fremover, selvom det var en chance og tage.

– Der var David, og der var Andreas, som der havde været der fra dag ét, og som var noget værd. Så jeg ved ikke, om jeg turde spille med Andreas, men jeg følte, at det var en chance, jeg måtte tage. Jeg ville hele tiden gerne stå med Andreas, det eneste var jo, at han ikke var så taktisk i starten, forklarer Nora.

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed

Med Andreas inde på hotellet var der også to, der havde forladt hotellet, og det kom bag på Nora, hvem det var.

– Jeg kan huske, at det var sindssygt underligt at rejse sig fra kisten og så se, hvem der var der. Jeg havde ikke regnet med, at både Patrick og Sille ikke var derinde. Jeg havde regnet med, at Sille var der, så jeg kunne smide hendes røv ud, hvis jeg fik chancen. Hun var med til at få mig smidt ud, så jeg ville gerne give tilbage, forklarer Nora, der nu går efter at få David ud.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig