Tilbage i ‘Vild med dans’

Til stor glæde er Janus kommet sig over sin skade, og han kan nu igen danse i ‘Vild med dans’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. december 2020 kl. 11:20

Fredag den 20. november måtte Janus Bakrawi og Karina Frimodt med store ærgrelse trække sig fra ‘Vild med dans’, da Janus var blevet skadet.

– Janus Bakrawi er blevet skadet i læggen umiddelbart inden eftermiddagens generalprøve i ‘Vild med dans’, og det er desværre ikke muligt for ham at gå på gulvet i aften. Vi kender ikke skadens omfang til bunds, men han kan ikke støtte på sit ben, og er nu på vej på skadestuen, udtalte Thomas Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV 2.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

Med den alvorlige udmelding, kunne man frygte, at Janus slet ikke blev klar til at gå på dansegulvet igen, men det er heldigvis ikke tilfældet.

Han melder nu ud, at han igen er på toppen og klar til at være med i ‘Vild med dans’ sammen med de øvrige 11 par fra denne sæson, som altid vender tilbage for at optræde, når programmet når finalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

– En dejlig, kold gåtur med min dansepartner rundt om søerne i går. Benet har det fint igen og er klar til en kort optræden i finalen den 19. december. Jeg glæder mig til at komme i danseskoene igen, skriver Janus på Instagram.

(Foto: Janus Nielsen.)

Når parret igen går på dansegulvet i ‘Vild med dans’, vil det blive en noget anderledes oplevelse, end da de forlod konkurrencen for snart mange uger siden. For i mellemtiden er nye restriktioner trådt i kraft, og det har desværre fået den konsekvens, at der intet publikum vil være til stede.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

Finalen i ‘Vild med dans’ bliver sendt lørdag den 19. december klokken 20.35 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janus Bakrawi (@janusbakrawi)

Læs mere om