TikTok hitter: Se de kendte på det populære ungdomsmedie - Her & Nu

TikTok hitter: Se de kendte på det populære ungdomsmedie

TikTok hitter, og det er ikke længere kun de helt unge, der er fan af det forholdsvis nye medie. Flere kendte danskere har kastet deres timer i det populære medie.

Af Rikke Lynge - 30. april 2020 kl. 17:57

Det populære medie TikTok, som er et socialt netværk, hvor brugere kan dele korte videoer med sangefterligning, humor, dans eller de kan vise deres talenter, stormede frem i 2017 hos den yngre målgruppe, men efter corona-krisen er flere og flere begyndt at fordrive tiden med sjove dansevideoer på TikTok. Også mange kendte ansigter viser deres talenter på det sociale medie. Realityportalen har samlet nogen af de bedste videoer her:
‘Vild med dans’-vært Christiane Schaumburg-Müller har på sin Instagram opfordret sine følgere til at give hende en danse challenge på TikTok. Otte videoer og 22.300 følgere på TikTok er det blevet til under corona-perioden indtil videre. Se et eksempel på en af Christianes dansevideoer herunder:

@christianesmBecause im a huge fan @jlo ##jlotiktokchallenge ??????♬ original sound – jlo


LÆS OGSÅ: DR præsenterer corona-konsekvenserne for ‘Den store bagedyst’ og ‘Gift ved første blik’
Den tidligere ‘Forsidefruer’-babe Sarah Louise har haft en profil på TikTok siden 2017, hvor mediet blev frigivet uden for Kina, men under corona-tiden har hun været særdeles kreativ og kreeret egne sange og videoer hertil. Se et eksempel på en af Sarah Louises corona-sange herunder:

@sarahlouisechrisCorona with children♬ original sound – sarahlouisechris


LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-babe og datter springer ud i tv-program
Irina ‘The Diva’ Olsen har også været i gang på TikTok, hvor flere videoer med hunden Hector indgår. Men også en sjov dansevideo er det blevet til i disse kedelige corona-tider, hvor dagene bare skal gå.

@irinaolsen##pewpewpewchallenge ##pewpew ##chopper ##hellotiktok♬ Pew Pew Pew – Auntie Hammy


Den tidligere S.O.A.P-sanger Saszeline har også fundet vej til TikTok efter Mette Fredriksen lukkede Danmark ned. På videoerne er hun ofte sammen med sin ældste søn Sean på 12 år, og sammen laver sjove dansevideoer. Se et eksempel på en af deres videoer herunder:

@saszeline##CoronaVirus @seanfetterlein10♬ BDash x Twitch Im Good – bdash_2


LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet
Lukas Graham, der lige er blevet far for anden gang, har også haft tid til at dele videoer på TikTok under corona-tiden hjemme, hvor han synger sammen hver for sig. Hør en af hans sange herunder:

@lukasgrahamI can’t wait to share Scars with you tomorrow! ##togetherathome♬ Scars by Lukas Graham – lukasgraham


Philine Roepstorff, der er kæreste med Nicklas Bendtner og lige nu aktuel i programserien ‘Bendtner & Philine’, er en flittig bruger på TikTok. Med 90 videoer har hun rekorden over de TikTok kendte, som vi har valgt at præsentere i denne artikel. Se en af hendes dansevideoer fra den 27. marts herunder:

@philineroepstorffCan’t dance, don’t want to learn the dance but know the Macarena and freestyled the rest bc I’m bored ??##funkytown ##macarenachallenge ##foryoupage♬ Funky Town – The Dance Queen Group


LÆS OGSÅ: SE HER: Derfor vil Bendtner ikke flytte fra Danmark
Gå selv på udkig efter flere sjove TikTok vieoer, eller giv dig i kast med selv at lave en sjov video eller dans.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Isse måler forkert med vilje