Tidligere 'Topmodel'-vinder: Min lillebror er med i år

Sidste år vandt Sarah Kildevæld Madsen ‘Topmodel’, og nu er hendes lillebror klar til at gøre hende kunsten efter.

Topmodel
Af Mikkeline Andersen - 27. august 2015 kl. 17:55

Når Kanal 4 den 2. september 2015 blænder op for endnu en sæson af ‘Topmodel’, så vil et navn, eller rettere efternavn, vække minder hos seerne. Daniel Kildevæld Madsen er nemlig lillebror til sidste års vinder, Sarah Kildevæld Madsen, og blandt de 18 håbefulde deltagere. Men drømmen om at leve som model er ikke nogen barnedrøm for den kommende deltager, afslører Sarah.
– Jeg tror, måske, at han altid har syntes, det var lidt spændende, men det har ikke været noget, han ville førhen. Men da han kom med i programmet, så begyndte han virkelig at brænde for det, fortæller Sarah til Realityportalen.dk og afslører:
– Faktisk tog jeg ham med til castingen i Aarhus, fordi jeg skulle lave nogen interviews og sige “hej” til nogle fra produktionen. Jeg havde sagt til dem, at jeg ville tage Daniel med. Han vidste ikke rigtig, om han egentlig gad, men allerede en time efter castingen ringede de til ham.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder smidt ud af gymnasiet
Har det, der skal til
Sarah og Daniels forældre er stolte over, at deres datter vandt ‘Topmodel’ sidste år, og at deres søn i år tager chancen. Forældrene støtter nemlig børnene i alt, lyder det fra Sarah, der understreger, at det ikke kun er, når det handler om modellivet, at de har opbakning hjemmefra.
Om Daniel kan gøre sin søster kunsten efter og hente endnu et ‘Topmodel’-trofæ hjem i stuen, må tiden vise. Men Daniel er ikke uden vinder-chancer, slår Sarah fast.
– Jeg tror, hans chancer er gode. Han har alle de rigtige træk, og han har hjertet på det rette sted, hvilket er rigtig vigtigt. Han er stadig ung, men han er meget moden af sin alder, så jeg mener, at hans chancer er store, siger hun.
Om det bliver til en sejr i ‘Topmodel’ eller ej, så har den stolte storesøster et godt råd til sin bror.
– Han skal nyde det i fulde drag, for det er hurtigt overstået. Så det er vigtigt, at man nyder det, og så skal han bare kæmpe røven ud af bukserne. Han har hele pakken, og han er simpelthen så god og skøn en dreng, så jeg håber virkelig, at han vinder.
Lær Daniel lidt bedre at kende herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Topmodel’-vinder springer ud som blogger
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.