Tidligere statsminister springer ud som realitystjerne

I 2021 vender ‘Over Atlanten’ tilbage, og denne gang er Danmarks tidligere statsminister at finde på holdet af reality-deltagere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. november 2020 kl. 15:36

Det er aldrig for sent at skifte spor i livet, det er Lars Løkke Rasmussen et glimrende eksempel på.

Den 26. november sejler han sammen med fem andre kendte danskere ud på lidt af en tur, hvor de sammen skal krydse Atlanterhavet og tilbringe tre uger på åbent hav. Dermed er de det tredje hold af kendte danskere, der medvirker i ‘Over Altlanten’.

Lars Løkke trænger til at trække stikket. Derfor har han sagt ja til at medvirke i ‘Over Atlanten’ 3. (Foto: Per Arnesen.)

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

På holdet er også Umut Sakarya, Felix Smith, Ditte Julie Jensen, Johannes Nymark og Sarah Bro. Hele eventyret kan man følge, når tredje sæson af ‘Over Atlanten’ får premiere i foråret 2021.

Det oplyser Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

56-årige Lars Løkke Rasmussen fortæller i pressemeddelelsen, at han trænger til at puste ud efter en lang karriere i dansk politik.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

– Jeg har kørt med 120 km/t, siden jeg var 17 år gammel, og jeg har i lang tid gået med tanken om at tage en mental pause. Trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode. Den mulighed har jeg fået nu. Jeg er i øjeblikket i en position, hvor jeg ikke er i frontlinjen politisk, og jeg har brug for at sidde og stirre på det uendelige hav og tænke over, hvad jeg skal med mit liv i de kommende år. Det håber jeg, turen kan være med til at give mig en retning på, for jeg ved ikke, hvornår den mulighed dukker op igen, siger den nye ‘Over Atlanten’-deltager.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

Erfaringerne fra de tidligere sæsoner af ’Over Atlanten’ er, at deltagerne får et andet take på livet efter turen. Og hvis man har været i tvivl om noget, inden man tager afsted, så er man det som regel ikke længere, når man kommer hjem, fortæller Discovery i pressemedelelsen.

Tredje sæson af ‘Over Atlanten’ får premiere på Dplay i foråret 2021 og vises senere på året på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Hård kritik af Silas og Nukâka: Nu taler de ud