Tidligere paradiso afslører: Sådan går det i dag

Sascha Mia Rasmussen er ene om det daglige ansvar for sønnen Milas.

Af Mikkeline Andersen - 11. november 2015 kl. 12:47
For knap halvandet år siden blev Sascha Mia Rasmussen, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 8, mor til sønnen Milas. Forholdet til faren holdt dog ikke, og det betyder, at Sascha Mia selv har ansvaret for sin søn i dagligdagen.
– Det er selvfølgelig rigtig hårdt at være alenemor. Men på samme tid, når jeg tænker over omstændighederne og tingene, der er sket i mit og hans fars forhold, så kunne jeg ikke ønske mig noget andet, siger 24-årige Sascha Mia til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg synes, Milas fortjener bedre end at sidde med en ulykkelig mor hver dag, og det har jeg åbnet mine øjne op for. Jeg vil gøre alt for min dreng, og det vigtigste er, at han er glad.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sascha skal være mor
Forholdet til Milas’ far bliver aldrig godt
Sascha Mia og sønnen. (Foto: Privat)

Sascha Mia og sønnen. (Foto: Privat)


Milas bor til daglig ved Sascha Mia, men er på besøg ved sin far hver anden weekend. Milas elsker sin far, og det vil Sascha Mia altid støtte sin søn i, men det ændrer ikke på, at forholdet mellem hende og eks-kæresten absolut ikke er godt.
– Det kommer det nok heller aldrig til at blive. Som jeg tidligere har sagt, så var det ikke kun røde roser og kærlighed. Ærligt, så synes jeg, at jeg har fundet mig i nok fra hans side af. Jeg har det sådan lidt, at kan man ikke se, at man gør noget forkert og har lavet mange fejl, så har jeg ikke noget at snakke med personen om, fortæller hun.
Sascha Mia vil ikke udstille Milas’ far, og derfor vil hun heller ikke uddybe, hvad han har gjort mod hende.
– Jeg har været så dum og naiv i to og et halvt år. Jeg har ladet mig blive trådt på og ladet mig blive behandlet rigtig skidt. Det er faktisk først nu her, at jeg har sagt stop og ikke kan mere. Det har dræbt mig indeni, men jeg er på vej op, og jeg har det faktisk rigtig fint uden ham i mit liv.
LÆS OGSÅ:’Paradise’-Sascha: Jeg genkendte ikke mig selv i ‘Paradise Hotel’
Satser på karrieren
Ved siden af rollen som alenemor har Sascha Mia netop fået arbejde i Matas, og det er genialt, som hun udtrykker. Det er nemlig den uddannelse, som hun satser på.
– Jeg var faktisk i gang med uddannelsen, men gik ned med stress, da jeg havde en rigtig skidt periode og stod alene med min søn, som dengang skreg rigtig meget, uanset hvad jeg gjorde, siger Sascha Mia og erkender, at hun var nød til at stoppe for sin egen skyld.
Planen er dog, at hun skal starte på uddannelsen igen næste år, og indtil da skal hun arbejde i Matas. Hun tilføjer også, at hun er begyndt at date igen.
Se billeder af Sascha Mia og sønnen øverst i galleriet.
Se også Sascha Mias søde lille søn sige “kanin” herunder:

//

Elsker hans måde at sige kanin på ❤️
Opslået af Sascha Mia Rasmussen på 11. november 2015

VIDEO: Kardashian-søstrene laver musikvideo til Kris Jenner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.