Tidligere 'Paradise'-vindere giver gode råd til finalisterne

Finalen sidser til i ‘Paradise Hotel’, derfor kommer tidligere års vindere med gode råd til finalisterne.

Af Rikke Lynge - 15. april 2020 kl. 16:56

‘Paradise Hotel’-finalen 2020 er lige rundt om hjørnet. I morgen torsdag den 16. april bliver det afgjort, hvem der vinder dette års finale, og hvordan det vil gå vinderparret i årets troskabsprøve i kampen om 500.000 kroner. Tidligere ‘Paradise Hotel’-vindere giver gode råd til dette års kommende finalister, der har mulighed for at vinde sæson 16 og en halv million kroner.
Sidste års vinder Teitur Skoubo smed den berømte guldkugle ved 300.000 kroner og efterlod sin vinder-partner Anne Plejdrup med 0 kroner i sæson 15.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe efter exit: Jeg er blevet en bedre version af mig selv 
Teitur elsker ‘Paradise Hotel’, og han skal da også se finalen af denne sæson, ligesom han har set alle andre sæsoner. Teitur er vild med spillet, og han har derfor også meget på hjertet til dette års finalister. Sidste års vinder har inddelt sine råd i tre kategorierne; popularitet, værdighed og loyalitet, som han selv vægter højt i spillet.

Teitur fra ‘Paradise’ (foto: Anthon Unger).


– 1. Popularitet: Paradise hotel er et popularitetsprogram, som handler om at være vellidt. Gå rundt, slik røv, fortæl alle sammen det, de har brug for at høre. Folk har svært ved at stemme på personer, de kan lide, selv om de mener, at de har fortjent det, siger Teitur til Realityportalen og fortsætter med punkt 2.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne
– 2. Værdighed: På det her tidspunkt er det vigtigt, at man er god til at overbevise de andre om, hvorfor man er værdig til at vinde. Man skal lægge kortene på bordet og være god til at forklare alle de ting, man har haft gang i på hotellet for eksempel ved at forklare, hvad man har gjort for at nå så langt.
– 3. Loyalitet: Tingene spidser til, og man kan hurtigt tvivle på hinanden. Sørg for, at din partner stoler på dig, og at partneren føler/tror, at du vil dele de 500.000 med ham/hende. Ellers ender det med, at din partner kaster kuglen på dig, afslutter Teitur, der har et favoritpar i denne sæson.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit
– Af pigerne er der ingen tvivl om, at Sarah er den, som har fortjent det mest, og jeg håber selvfølgelig derfor, at hun er en af vinderne. Af drengene har både Jonas og Marco gjort et godt stykke arbejde. De har begge to sørget for at holde sig udenfor fare og alligevel haft magt i spillet. Præcis sådan som spillet skal spilles. Dog mener jeg, at Jonas har stået lidt bedre og haft mere magt, derfor holder jeg med ham.
LÆS OGSÅ: Geggo fylder 30 år: Så meget er der sket gennem årene

Vinder af sæson 13

Sidste gang et par stolede på hinanden var i sæson 13, hvor Simone Nielsen og Anders Schultz delte de 500.000 kroner. Simone har et godt råd til de fire finalister, der torsdag skal bestå troskabsprøven.

Anders og Simone (Foto: Janus Nielsen)


– Mit bedste råd vil være at stå overfor en person, man stoler på, og som har vist loyalitet gennem spillet, så personen ikke har i sinde at smide kuglen. Det skal samtidig være en person, som kan trække stemmer hjem i juryen. Hvis personen vil smide kuglen, vil mit råd også være, at være særlig opmærksom på, hvem man står overfor, da modparten kan have samme tanke. Jeg vil lige tilføje, at jeg hepper big time på Jonas, siger Simone til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Realitybaby gravid: Nu er kønnet afsløret

Vinder af sæson 12

Mange husker finalen i 2016, hvor Mathias With Jensen snydder Caroline Petersen og smider kuglen ved 450.000 kroner. Mathias’ råd til finalisterne er helt enkelt.

Mathias er klar med kuglen (Foto: TV3)


– Gå efter pengene. Ens liv kan blive yderst morsomt, hvis man bruger sin præmiesum fornuftigt, siger Mathias i dag til Realityportalen og ser oplevelsen som en sejr i sig selv.

Vinder af sæson 11

I 2015 vinder Anders Meyer og Monique von Appen ‘Paradise Hotel’ og deler de 250.000 kroner mellem sig. Anders har et godt råd til årets finalister.

Paradise hotel, Big brother

Monique og Anders vandt ‘Paradise’ 2015. (Foto: Michael Stub)


– Nu begynder det at spidse til, så nu er det vigtigt, at begynde at tænker på, hvem man gerne vil stå med i en finale, hvem kan trække stemmer, og hvem vil man kunne slå i en finale. Jeg kan selv huske det, som var det i går. Finaleugen er jo den fedeste tid på hotellet – adrenalinen pumper, og man skal have spillet sine kort rigtigt. Dem, der nu engang vinder, styrer jo selv, hvad han/hun har lyst til at bruge pengene på. Bare et godt råd, så kan de penge hurtigt få ben at gå på, da du skal betale skat af dem, fortæller Anders til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Grædende Amalie: Jeg bliver mobbet

Vinder af sæson 5

I sæson 5 i 2009 vandt en meget ung Line Sofie Petersen (dengang Hansen) sammen med sin partner Frederik Lilja. De to stolede på hinanden, selvom Line Sofie oprindeligt dannede par med kæresten Jon Hoffmann. Line Sofies bedste råd til finalisterne er:

Sæson 5: Line Sofie og Frederik vandt i 2009 ‘Paradise Hotel’. (Foto: TV3)


– Som udgangspunkt er mit råd – ha’ is i maven. Selvfølgelig kan man aldrig være helt sikker i finalen, men hvis man stoler på den anden og har en aftale om at dele præmien, skal man have is i maven. Der vil altid være en fuser og en, som tager røven på dig. I mit tilfælde blev jeg i finaleugen partner med Frederik – som jeg aldrig havde været partner med før. Det var sygt nervepirrende, da vi heller ikke rigtig havde spillet sammen. Men Frederik og jeg har altid haft et godt bånd og super sjovt med hinanden, så på en eller anden måde stolede jeg på ham, siger Line Sofie til Realityportalen og afslører, at havde hun stået der i dag så havde det set anderledes ud.
LÆS OGSÅ: Linse i sorg: Har mistet Jytte
– Den dag i dag ville jeg dog ønske, at jeg bare havde taget hele lortet selv. Og det ved jeg, at han også ville. Livet derinde er midlertidigt, og man bliver hurtigt forskruet til at tro, man lever i den verden. Men der er også et liv bagefter, og hvis du har taget røven på din partner, skal de nok komme over det, fortæller Line Sofie, der i dag bor sammen med manden Chris Petersen, og sammen har de børnene Victor og Ellie.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe i vild forvandling: Kan du genkende hende?