Tidligere 'Paradise'-vindere: Det brugte vi pengene på

Der er mulighed for at vinde 500.000 kroner, men historisk er det kun sket én gang i dansk ‘Paradise’-historie. Deler man præmien, er der 250.000 kroner til hver. Her er, hvad pengene er brugt på.

Af Rikke Lynge - 16. april 2020 kl. 07:31

I dag er der finale i ‘Paradise Hotel’, hvor vinderne af sæson 16 skal findes. 15 par har allerede vundet titlen, men færre er løbet med pengepræmien. For hvem kan man stole på, når der er 500.000 kroner på spil? Det vil vise sig i dag, hvor et par igen skal igennem den såkaldte troskabstest på ‘Paradise Hotel’.
Tidligere vindere har udtalt sig til Realityportalen om, hvad deres premiesum er gået til.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk i ærlig udmelding: Det er fint at være en billig kopi

Line Sofie fra sæson 5

I sæson 5 vandt Line Sofie Petersen (dengang Hansen) sammen med partneren Frederik Lilja. De to var lige blevet partnere inden finalen, men trods det valgte de at stole på hinanden og dele de 500.000 kroner.

Sæson 5: Line Sofie og Frederik vandt i 2009 ‘Paradise Hotel’. (Foto: TV3)


– Jeg vandt jo 250.000 kroner og havde mange fornuftige planer med dem. Jeg skulle have mig et kørekort og spare pengene – det blev dog aldrig til noget. I stedet gav jeg Jon (tidligere kæreste også fra sæson 5 red.) 50.000 kroner, købte møbler til ny lejlighed og rejste på luksusferie til Miami. De penge fik hurtigt ben at gå på, fortæller Line Sofie i dag til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Her er sandheden bag Annas exit

Monique og Anders fra sæson 11

Monique von Appen vandt sammen med partneren Anders Meyer 500.000 kroner til deling, og de penge er blevet brugt flittigt af den ene part og sparet lidt mere af den anden.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother

Foto: Michael Stub


– Jeg brugte mine penge på lejlighed, bil og Manila (Moniques førstefødte datter red.), fortæller Monique.
– Jeg har investeret lidt i nogle aktier, tog et motorcykelkørekort, brugte også lidt på nye møbler efter jeg blev single igen, og ellers har jeg da stadig nogle af pengene tilbage fra dengang. Jeg ønsker dem alle sammen held og lykke, siger Anders til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

Mathias fra sæson 12

I sæson 12 vinder Mathias With Jensen og Caroline Petersen ‘Paradise Hotel’, men i troskabsprøven holder Mathias hovedet koldt og smider kuglen ved 450.000 kroner.

Foto: Janus Nielsen


– Dagen efter, jeg modtog min præmiesum, købte jeg aktier i forskellige virksomheder. Jeg investerede størstedelen i medicin. Jeg investerede stort set alt, jeg vandt. Året efter skal man betale skat, af de penge man vinder, men for at undgå at skulle tabe penge på mine aktier, så betalte jeg skat af mine egne penge, jeg havde tjent på mit daværende job. 3-4 år senere begyndte aktierne at stige voldsomt, så jeg solgte ud af dem løbende og havde næsten fordoblet min præmiesum fra 450.000 til cirka 700-800.000 kroner. Så blev det sjovt, fortæller Mathias i dag til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Simone fra sæson 13

I sæson 13 vinder Simone Nielsen og Anders Schultz ‘Paradise Hotel’ sammen, og det lykkes dem også at stole på hinanden frem mod de 500.000 kroner og dele beløbet.

(Foto: Janus Nielsen)


– Jeg har stadig nogle vinderpenge tilbage, men som jeg har sagt før, så skal man jo betale skat af præmien, så jeg havde cirka halvdelen til mig selv. Nogle af pengene er blevet brugt til otte af mine tænder, som blev skiftet ud med porcelæn, fordi jeg før det havde plastik på nogle af dem. To af mine tænder var spidse og en af mine fire fortænder var en hjørnetand, fordi jeg altid har manglet en tand, og derfor havde min hjørnetand valgt at placere sig ved siden af mine to fortænder. Det kostede 34.000 kroner. Resten står på en konto, som vil blive brugt til noget fornuftigt en dag, fortæller Simone til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne

Teitur fra sæson 15

Seneste vinder af ‘Paradise Hotel’ er Teitur Skoubo og Anne Plejdrup, der som bedste venner gik hele vejen til finalen sammen. I troskabsprøven kunne Anne dog ikke stole på Teitur, der smed kuglen ved 300.000 kroner.

Foto: Janus Nielsen


– Pengene er primært brugt på rejser til udlandet. Jeg tror bestemt, jeg har været på ti forskellige rejsedestinationer i alt det sidste år, hvor jeg bestemt ikke har manglet noget som helst, fortæller Teitur, der ikke ved, om alle pengene er brugt.
– Det er sgu svært at vide. Jeg har brugt virkelig mange penge, men min indkomst har også været stabil nok, så jeg mangler ikke noget.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit