AFSLØRING: Tidligere 'Paradise'-favorit får ny chance

Sidste sæson blev en hot ‘Paradise’-fyr nødsaget til at tjekke ud af hotellet – i år vender han tilbage.

Af Emilie Holm Egebro - 16. november 2015 kl. 8:17

Den populære ‘Paradise’-hunk Patrick Brylov blev i sidste sæson tvunget til at forlade programmet efter et voldsomt styrt på et glat gulv. Det var dengang en nyhed, som både han selv og seerne var meget utilfredse med.
Nu får han dog chancen for at indhente det forsømte. Når ‘Paradise Hotel’ løber af stablen i det nye år, tjekker Patrick nemlig ind på dag to.
-Det er simpelthen så surrealistisk at få en chance til. At være med to år i træk, det er da bare vildt. Og det er bare mega fedt at være tilbage på hotellet. Da jeg blev spurgt af casterne om jeg ville tilbage, der var jeg slet ikke i tvivl, da det bare var en så fed oplevelse sidste år, afslører Patrick overfor Realityportalen.dk og uddyber:
–  Jeg synes, at det er endnu vildere her anden gang, fordi jeg første gang var ret nervøs og nu ved man jo lidt, hvordan det fungerer. Jeg slapper mere af end mange af de andre nu – både i forhold til spillet, og hvordan det hele kører. Nu kan jeg nyde det endnu mere og få maximalt ud af oplevelsen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: For lækker til hotellet
‘Jeg er ikke en stærkere spiller’
Det var hårdt for Patrick at komme hjem til kolde Danmark sidste år efter de fede uger på ‘Paradise’. Han er nu klar til revanche, men han mener ikke, at hans fortid gør ham stærkere i spillet.
– Den eneste fordel ved at have været her før, det er, at jeg ved, hvordan tingene skal gribes an i forskellige situationer. Ellers så synes jeg slet ikke, at man kan sige, at jeg er en stærkere spiller, fordi jeg har været her før. Man kan jo aldrig vide, hvad der sker i programmet, forklarer Patrick og fortætter:
– Formålet med at tage herned har dog ændret sig lidt. Sidste år tog jeg herned udelukkende for at presse mig selv og prøve nogle grænser af, og i år er jeg mere kommet herned for at slappe af, hygge og have det sjovt. Jeg synes, det er svært at tage herned udelukkende for at vinde penge, for man ved jo ikke rigtig, hvad der vil ske.
Se galleriet af Patrick øverst i artiklen.
Se også video fra Mexico nedenfor, hvor Realityportalen møder Patrick:

LÆS OGSÅ: Patrick om sit voldsomme styrt: Jeg husker intet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.