Tidligere 'Paradise'-deltagere giver gode råd til nye paradisoer

Jagten efter nye singler er sat i gang. Derfor giver to tidligere deltagere gode råd til, hvordan man klarer sig godt på ‘Paradise Hotel’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. maj 2014 kl. 11:55

Fredag kunne vi fortælle, at TV3 søger nye deltagere til en ny omgang ‘Paradise Hotel’. Og der er mange ting, man skal overveje, inden man melder sig til et reality-program.
Realityportalen.dk har bedt Pernille Nygaard og Nicolai Schwartz, der selv har deltaget i ‘Paradise Hotel’, om nogle gode råd til alle de nye reality-stjerneskud.
– Mit råd er helt sikkert, at man skal tænke over, om man er klar til så stor en omvæltning i sit liv. Du går fra at være anonym til offentlig person, og man skal kunne holde til en masse kritik og opmærksomhed. Eller så bider det én i numsen senere hen, siger Pernille til Realityportalen.dk.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)


– Sørg for at holde kontakten med dine rigtige venner. For der er godt nok mange overfladiske mennesker i ‘Reality Land’. Hvis man ikke har sit bagland i orden, kan det godt være psykisk hårdt at deltage i et realityprogram, fordi mange har en mening om en på godt og ondt, trods de ikke kender en, siger Nicolai Schwartz til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Er du den næste paradiso?
Vær dig selv
Kameraerne er til stede hele tiden, og de ser alt, hvad man siger og gør. Ifølge Pernille og Nicolai er det noget, som man skal prøve at glemme og bare være sig selv.
– Man skal være sig selv 100 procent hele vejen igennem, det kommer man længst med. Og de skal vide, at man ikke bliver kendt men genkendt for en periode, og så bliver man glemt igen. Så folk der tror, de kommer til at leve et liv på den røde løber må tro om, siger en ærlig Nicolai.
– Og så skal man ellers bare sørge for at være sig selv, glemme kamaraerne og bare have det sjovt. Se det som en oplevelse, og ikke noget man gør for at blive kendt, siger Pernille og fortsætter:
– Derudover skal man helt sikkert også tænke over, hvad man gør og siger. Vær sikker på, at du kan stå inde for de ting, du gør, så du kan se sig selv i øjnene, når du kommer hjem igen.
Men det er også vigtigt, at man laver en god casting for overhovedet at få en billet til Mexico. Det har Pernille også opskriften på.
–  Til castingen skal man bare få dem til at forelske sig i en med det samme. Så er du nærmest sikret en plads. Og så skal man hovedsageligt ville det rigtig meget.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrik: Reality-livet gjorde mig afhængig
Spil med hjernen
Der er forskellige opfattelser om, hvorvidt man skal spille med hjernen eller hjertet, når man er på ‘Paradise Hotel’, og Pernilles svar er klart:
– Jeg synes, at man skal spille med hjernen. Det er jo et spil, hvor man kan vinde en stor sum penge, og hvis man vil vinde, bliver man nød til at være lidt egoistisk, siger Pernille.
Hun tilføjer dog, at det er vigtigt, at man har nogle gode venskaber på hotellet også. Ellers kan man ikke klare sig derinde. Derfor er hjertet altså ikke helt uvæsentligt at lytte til, selvom der er mange penge på spil, mener Pernille.
– Men nyd det imens man er på skærmen, for ens normale liv vender hurtigt tilbage. Man skal tage det som en stor oplevelse og glæde sig over, at man er blevet valgt blandt mange unge mennesker, som går med drømmen om at komme til Mexico, slutter Nicolai af.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.