Tidligere ‘Paradise’-deltager skal være rugemor: Jeg elsker at være gravid

Stinas kæreste vil ikke have flere børn, men det forhindrer hende ikke i at blive gravid.

Af Rikke Lynge - 2. marts 2022 kl. 7:48

Stina Petersen var med i realityprogrammet ‘Paradise Hotel’ i 2010. Siden er der sket meget for den nu 34-årige mor til to, der ikke er færdig med at være gravid. For selvom kæresten Lasse ikke ønsker flere børn, så stopper det ikke Stina i en graviditet.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip fortæller, han gerne vil være med i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne er ikke længere single 

– Jeg har ville være rugemor siden 2016. Jeg elsker at være gravid. Alle mine “sygdomme” som migræne, astma osv., de forsvinder, når jeg er gravid. Så jeg har otte måneder uden menstruation og sygdomme, fortæller Stina til Realityportalen.

Det er dermed en win-win for Stina, der som rugemor hjælper et andet par, der ikke selv kan få børn. Dog giver Stina ikke sine egne gener videre og skal have et befrugtet æg sat op i udlandet, da det ikke er lovligt i Danmark.

– Der er mange regler. Jeg må heller ikke tage penge for det, forklarer Stina, der ikke kender parret endnu, men hun ønsker heller ikke et anonymt par.

– Jeg ønsker at følge med på siden som i et like på Facebook hist og her, men jeg kommer ikke til at have tæt kontakt til familien, fortæller Stina.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

Stina har datteren Stephania Silke på syv år fra et tidligere forhold, og så har hun sønnen Messias på blot et år.

– Jeg har allerede haft en snak med min datter på syv år omkring det, så hun ikke går og tror, at hun skal have en lillebror eller lillesøster, fortæller Stina, hvis kæreste ikke forstår hendes ønske om at være rugemor.

– Min kæreste Lasse støtter mig, men han har svært ved at forstå, hvorfor jeg har valgt at blive rugemor, forklarer Stina og fortæller, at dette formentlig bliver sidste graviditet.

– Jeg ville gerne selv have en lille en om et par år, når lillemanden er stor og ikke bruger ble, men min kæreste siger, at han ikke ønsker flere. Jeg 34 år, så jeg har ikke så mange år tilbage, jeg kan være gravid i, fortæller Stina fortsat til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører hemmeligheden bag kæmpe vægttab

Stina regner med at få sat ægget op i maj eller juni.

Følg Stinas rejse som rugemor på Instagram, hvor hun åbent vil dele sine erfaringer.

LÆS OGSÅ: Kendt musiker gør en forskel: klipper alt sit hår af

Læs mere om