Tidligere ‘Paradise’-deltager: Endte i trafikuheld

I 2015 var paradisoen Camilla Storm ude for en ulykke og kommer nu med en opfordring til alle.

Af Cecilie Løwert - 12. juni 2022 kl. 18:55

Hun er kendt som den smilende og glade kvinde, der spillede sig helt til finalen af ‘Paradise Hotel’ sæson 18 i 2021 sammen med kæresten Lasse Winther.

LÆS OGSå: Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

Det store smil har dog ikke altid været at spotte på 27-årige Camilla. For i 2015 tog livet nemlig en drejning for tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager, der var havnet i et sort hul.

Hun fik en depression og konstateret stress.

– Jeg forsøgte at komme det til livs med psykologtimer, men grundet et dårligt match, fik jeg aldrig bearbejdet det ordentligt, skriver hun i sin story.

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud om stor hemmelighed: Min dybeste smerte

I følge Camilla selv, så var det en blanding af et for stort pres på sig selv, at hun ville det hele på den halve tid kombineret med en kollega, der ikke var sund at arbejde med.

Hun fortsætter ufortrødent med at arbejde og Lille juleaften er Camilla så på vej hjem fra en lang vagt på sit job i Føtex. Her går det galt for Camilla.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

– Jeg var godt brugt efter arbejde, så da jeg kører hjem, holder der nogle biler i kø, men den bagerst bil holder ikke på bremsen, så lygterne lyser ikke – og derfor spottede jeg ikke, at han holdt stille, indtil jeg kørte direkte op i ham, fortæller den tidligere paradiso til Realityportalen, der uddyber hændelsen:

– Min airbag springer, og jeg tror, jeg er væk i få sekunder og “vågner” op i en smadret bil. Der er røg, og jeg forstår absolut ingenting.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Derfor bliver Cengiz kaldt Mads

Og selvom der ikke skete ‘Paradise’-deltageren noget, var biluheldet en voldsom oplevelse og noget af en øjenåbner.

–  Det gik det gik op for mig, at jeg ikke var glad i den position, jeg var i, fortæller hun til Realityportalen, der efter biluheldet fandt en psykolog, som kunne hjælpe hende videre.

Heldigvis er Camille helt okay i dag. Og har lært, hvor vigtigt det er at bede om hjælp, hvis man ikke har det godt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har født

– I mellemtiden har jeg haft en mindre depression, men jeg har lært vigtigheden i at bede om hjælp, hvis ikke du er i stand til at hjælpe dig selv. Jeg har gået til flere psykologer, og det er noget, alle burde gøre for sig selv, opfordrer hun afslutningsvis.

Læs mere om