Thomas Skov indrømmer: Jeg tabte min datter på gulvet

Nu åbner den ellers så sarkastiske fyr op om livet som far, hvor han ikke altid føler sig lige god.

Af Louise Vilsbøl - 5. december 2016 kl. 15:07

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ inviterer Thomas Skov Gaardsvig på en tre retters menu, og her åbner den han op for, hvordan det er at være blevet far.
– Før jeg fik Ellen, der gik jeg op i, om min iPhone fik skrammer, og om jeg tabte den. Nu er det simpelthen hende, jeg er bange for at tabe, fortæller aftenens vært og indrømmer, at han har tabt sin datter.
– Jeg skulle lige hente noget, og så troede jeg lige, jeg kunne støtte hende, men så faldt hun. Heldigvis begyndte hun at græde rigtig meget, for hvis hun havde været stille, havde det være endnu værre. Der gik et sug igennem kroppen på mig, og der var et øjeblik, lige da hun rammer gulvet, hvor jeg tænker “nej, er hun død”, fortæller Thomas ærligt.
Se klippet herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3 i ‘Til middag hos’, hvor Bubber også viser sig fra sin uopdragne side.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Natascha Linea sagsøger Odense Kommune 
LÆS OGSÅ: Thomas Skov køber hus for mange millioner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.