Thomas Skov: Derfor er Knaldperlen på tv

DR-darlingen, Thomas Skov Gaardsvig, deler erfaringer på sin blog på Euroman. Senest om hvordan man får de kendte på tv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. oktober 2014 kl. 11:50

Med skarp humor og endnu skarpere sarkasme underholder DR-værten Thomas Skov Gaardsvig læserne af Euroman på sin blog, som han har drevet siden september.
I det seneste indlæg deler han ud af erfaringer, når det kommer til, hvordan man skal overtale kendte mennesker til at deltage i tv. Og det er da bestemt også noget, man kan overveje, hvis man de senere år har fulgt med i programmer som ‘4-stjerners middag’, ‘Vild med dans’, ‘Stjernerne på slottet eller ‘Dit hjem i vores hænder’.

Her er Thomas i forbindelse med udgivelsen af Anne Becks træningsbog.

Her er Thomas i forbindelse med udgivelsen af Anne Becks træningsbog.


Ifølge Thomas Skov er det altid rimeligt nemt at få den mindre kendte på tv, men jo mere den kendte stiger i graderne, jo sværere bliver det. Og det er derfor Medina kun sjældent medvirker i tv-programmer.
LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-Kasper fået ny kæreste?
Derfor er Knaldperlen tit på tv
Det er en lille skare af kendisser, der har nøglen til seernes hjerte. Og dem er Thomas Skov naturligvis ude efter. Men det er altså ikke altid lige nemt.
– Jeg ringer til den ekstremt kendtes manager og forklarer, hvad programmet går ud på. Svaret er altid noget i stil med: “Rasmus har ekstremt travlt i de næste måneder”. Så taler jeg lidt for min syge moster, og så bliver der svaret: “Det lyder som et interessant program”
-Jeg tænker ved mig selv, at nu er den hjemme, men så er det, at manageren smider bomben: “Vil du ikke sende mig en mail? Så vender vi tilbage.” Der ved man, at slaget er tabt, skriver Thomas Skov og afslutter:
– Og så er det, at man ringer til Knaldperlen.
Tag et nærmere kig på Thomas Skovs Euroman-blog lige her. Et godt grin er garanteret.
LÆS OGSÅ: SÅÅÅ SØDT: Knaldperlen og Kia er hamrende forelsket
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.