Thomas fra 'Kærlighed hvor kragerne vender': Jeg er blevet såret mange gange - Her & Nu

Thomas fra 'Kærlighed hvor kragerne vender': Jeg er blevet såret mange gange

Den 35-årige entreprenør fra Kiskelund ved grænsen til Kruså måtte nøjes med tre, frem for fire dates. Generelt synes han, at kvinderne var for unge til ham.

Af Kenth G. Madsen - 2. april 2020 kl. 09:04

Kort før det første stævnemøde med de fire kvinder fik en af dem kolde fødder og meldte afbud på mobilen. 22-årige Stine syntes, at aldersforskellen til Thomas C. Schmidt, 35, var for udtalt. Han kom derfor til at stå tilbage med Ida, Laura og Anne. Til gengæld blev han fritaget for at skulle fravælge nogen af kvinderne i aftenens afsnit af ‘Kærligheds hvor kragerne vender’ på TV 2.
– Det var selvfølgelig ærgerligt, men på den anden side var det fint, Stine meldte det ud på forhånd, siger entreprenøren fra Kiskelund ved Kruså til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Henrik efter ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Det var det rette valg
Kvinderne blev budt på ringriderpølser og lerdueskydning, og selvom to af dem aldrig havde prøvet det før, så var de forbavsende træfsikre.
– Min makker Henrik og jeg blev noget overrasket – det var imponerende, griner Thomas C. Schmidt, der efterfølgende tog en snak med Laura på 25 år.
– Jeg skulle lige se, hvordan hun stod til mig. Om hun overhovedet var interesseret eller kun var med for sjov. Jeg fik et godt indtryk af hende og fik bekræftet, at hun var klar til indgå i et forhold, siger Thomas, der er blevet såret mange gange før i sit liv.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier
– Så jeg har måske opbygget en facade for at beskytte mig selv, erkender Thomas i forhold til at være åben overfor pigerne.
– Jeg skal passe på med at have et godt øje til en bestemt, når det så viser sig, at hun alligevel ikke er til noget, siger han videre.
LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’
Thomas Schmidt ville faktisk gerne have haft nogle kvinder på hans egen alder, men der var ingen at vælge mellem.
– De er jo lidt unge, så derfor er det vigtigt for mig at finde ud af, om de også er klar, siger han, der er rimeligt fortrøstningsfuld oven på det første stævnemøde.
LÆS OGSÅ: Mathias river kærlighedsminder over: Sådan reagerer Trine
– Vi fik brudt isen, og jeg synes, det ser lysere ud. Det er lidt spændende for mig, indrømmer Thomas, der har været single i ni år og til daglig fungerer som entreprenør. Han havde sin gode ven og jagtkammerat Henrik med i programmet.
– Det var faktisk rigtigt hyggeligt at have ham med. Han kunne fortælle lidt om mig, og pigerne var velkommen til at spørge ham til råds. Det synes jeg var en succes, siger han, der for tiden arbejder med klargøring af landbrugsarealer ved hjælp af sine maskiner.
LÆS OGSÅ: Vred Amanda: Jeg kastede med glas og råbte ind i kameraet