SE BILLEDERNE: Thomas Evers Poulsen tilbage som tjener - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Thomas Evers Poulsen tilbage som tjener

Dansestjernen arbejder på Skagen Fiskerestaurant i Skagen, mens han afventer, hvad corona kommer til at betyde for ‘Vild med dans’.

Af Helle Bill Madsen - 17. juli 2020 kl. 18:53

I vandet ligger de norske oliemillionæres store sejlbåde ved kajen, mågerne skriger i luften, og solen bager ned over Skagen Fiskerestaurant. Og er det ikke? Jo, det er nemlig Thomas Evers Poulsen fra ‘Vild med dans’, der serverer friske fisk og iskolde fadøl til de mange feriehungerende gæster på toppen af Danmark.

– Jeg startede heroppe i pinsen, og det blev udløst af en kæk bemærkning til mine venner Jesper og Didde, som har restauranten, om, at jeg var temmelig træt af bare at sidde hjemme og lave ingenting. Det er jeg ikke god til. Jeg tilbød min hjælp heroppe, og de slog til med det samme, fortæller Thomas Evers Poulsen, 42, der først lige havde lidt betænkninger af hensyn til sin bonusdatter, syvårige Gloria, når han skulle pendle mellem sit og kæresten Sæþórs hjem i Vanløse og restauranten Skagen.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

– Jeg har været heroppe, når Sæþór og jeg ikke har Gloria, så jeg har kunnet køre. Så har jeg været lidt hjemme, og nu er jeg heroppe igen i uge 29, 30, og 31. Det er SÅ befriende at have noget at stå op til. Og så kommer de to herop, så vi kan holde lidt ferie.

Thomas Evers Poulsen er en gammel rotte i restaurationsbranchen, han har været barchef på Nørrebro og har haft restaurant på havnen i Hundested sammen med sin mor og søster.

LÆS OGSÅ: Højgravide Lise Vandborg: Frygten for at miste fylder

Ingen særbehandling

– Jeg elsker at være tilbage og yde folk service, men jeg er meget overrasket over, hvor mange, der kommenterer det. Jeg tænker ikke selv over det, men det er jo 15 år med ‘Vild med dans’ på tv, der får folk til at sige: ”Hvad laver du her?”. Eller ”Er du ham danserens bror?”. Jeg er sågar blevet spurgt, om jeg er Peter Ingemann.

– Så er der også nogen, der siger: ”Det er friskt, at du vil tage sådan et arbejde her!”. Som om, at det er nedværdigende at arbejde som tjener. Det tænker jeg ikke over. Jeg kan lave alt, for jeg er ikke fin på den, på nogen måde, siger Thomas og langer en håndfuld fadøl ud på bordet til en flok motorcykelfyre, som straks genkender danseren.

LÆS OGSÅ: Henrik i tvekamp for anden gang i træk: Udstødt af gruppen

Selvom Thomas er en kendt dansestjerne, får han ikke særbehandling på gulvet i restauranten.

–  Der var ingen af mine unge kollegaer heroppe, som vidste hvem jeg var, og det er faktisk befriende at kunne glide ind på lige fod med de andre.

LÆS OGSÅ: Martin Greis-Rosenthal ramt af corona: Jeg var savet over

Men hvad så med det der ‘Vild med dans’, for han skal vel ikke være i Skagen for evigt.

– Jeg ved det ikke endnu, jeg afventer stadig, hvad der sker med dansen, om hvad coronaen kommer til at betyde for ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Christian Degn i Jylland: Høj på sommer

LÆS OGSÅ: Felix bestået: Køreklar