Thomas Evers flygtede fra New York: Jeg ville bare hjem - Her & Nu

Thomas Evers flygtede fra New York: Jeg ville bare hjem

Det blev til et kort og utrygt ophold i New York for Thomas Evers og hans mor, som grundet Coronavirussen måtte afbryde turen.

Af Helle Bill Madsen - 21. marts 2020 kl. 19:58
Det, der skulle have været hyggelig og fagligt inspirerende tur til New York for danseren Thomas Evers Poulsen og hans mor Jonna på 65 år, endte brat efter tre dage.
– Vi mærkede det allerede, da vi kom ud af flyet. Vi var på hotelværelset på Manhattan på to timer, der var slet ikke det mylder, der plejer at være. Jeg har aldrig i mit liv været så påpasselig, og jeg har intet rørt. Vi sprittede af hele tiden og vaskede grundigt hænder. Jeg har ikke rørt et håndtag, fortæller Thomas, 42, der hele tiden holdt sig opdateret på sin telefon.
LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning
– Vi stod på gaden og så hele det første pressemøde Mette Frederiksen holdt, og det gav en kæmpe knude i maven. Tilbage på hotellet ville det først koste 14.000 kr. ekstra at booke vores flybilletter om, så vi ventede lidt, fortæller danseren.
Men pludselig kunne det ikke gå stærkt nok med at komme hjem.
– I pausen på musicalen ”Tina”, hvor der ikke sad nogen ved siden af os, hørte vi, at Trump lukkede luftrummet over USA. Så bestilte jeg flybilletter med det samme og fik dem for 7.500 kr. Jeg ville bare gerne hjem med det samme.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ udskydes på ubestemt tid

Blev på hotelværelset det meste af tiden

Thomas Evers og hans mor var utrygge ved at færdes i storbyen, så de opholdt sig mest på hotellet.
– Vi spiste på restaurant den første dag, men ellers spiste vi kun på hotelværelset. Den sidste dag væltede det ind med nyheder om situationen, så der tog vi ud i lufthavnen med det samme. Vi havde ikke lyst til at være der mere, fortæller Thomas, der nu er hjemme hos kæresten Sæthór i Vanløse.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Big Brother’-deltagere uvidende om corona-epidemi
LÆS OGSÅ: ‘Løvinden’ Mia Wagner i corona-karantæne